Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Rigo utcan meg tuti kivagnanak, de egyre jobban. Van egy Cambridge Esol Level 2 szintem, kb kozepfok, tanarom ket eve azt mondta, szeritne a CAE-t meg kene probalcom ( az C1 szint, bar az ESOL Level 2-t is felsofoknak honositjak otthon).
Az amerikai angol bantja a fulem, legalabbis a new york-i biztosan.
-
tildy
nagyúr
Ne aggodj, itt nem egyszer volt, hogya googlebol kereste kia haziorvos, hogy mi a gond... Oke, ezt akar en is meg tudom tenni
A haziorvosi rendszer eleg gaz itt , mint irtam. Volt, hogy 3 hetig tudogyladas jellegu betegseggel voltam otthon, alig kaptam levegot, 3 hetig lazcsillapiton eltem, ami ideig oraig levitte a 38.5 fokot 37-re, de amint kiment a hatasa megint 38 fok fole kuszott. Lala szoritotta a mellkasom, hogy kohogni tudjak, mert annyira fajt a mellkasom mindne levegovetelnel.Szoval nem egyszeru itt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest