- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Ahogy írtam, ahhoz kicsit trükközni kell. A két terminal parancs után menni fog. Manuálisan csináld...
Terminal parancsok:
sudo mount -uw /
killall Finder
A két Terminal parancs megadását követően menni fog a csere. Navigálj a naptár app alábbi fájljaihoz és másold be azokat az ikonokat, amire az eredetit le akarod cserélni. Érdemes a gyári ikonokat menteni mielőtt felülírod, hátha vissza akarod rakni. (a letölthető ikonpakkban megtalálod a gyárit is, pont emiatt)
Ezeket kell lecserélni:
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/App.icns
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/App-empty.icns
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/Calendar.docktileplugin/Contents/Resources/App-empty.icns
-
joghurt
addikt
Hú! Az újban tényleg ennyire rusnya és gagyi ikonokat sikerült berakniuk? Teljesen meg tudom érteni a cikk létjogosultságát.
-
csabiks
senior tag
Hasznos cikk, és szép ikongyűjtemény, mindent sikerült lecserélnem, kivéve a naptárat, oda sehogy nem sikerül bemásolni az ikonokat, de minden más oké
köszönöm a leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PlayStation 1 / 2
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest