- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Ahogy írtam, ahhoz kicsit trükközni kell. A két terminal parancs után menni fog. Manuálisan csináld...
Terminal parancsok:
sudo mount -uw /
killall Finder
A két Terminal parancs megadását követően menni fog a csere. Navigálj a naptár app alábbi fájljaihoz és másold be azokat az ikonokat, amire az eredetit le akarod cserélni. Érdemes a gyári ikonokat menteni mielőtt felülírod, hátha vissza akarod rakni. (a letölthető ikonpakkban megtalálod a gyárit is, pont emiatt)
Ezeket kell lecserélni:
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/App.icns
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/App-empty.icns
/System/Applications/Calendar.app/Contents/Resources/Calendar.docktileplugin/Contents/Resources/App-empty.icns
-
joghurt
addikt
Hú! Az újban tényleg ennyire rusnya és gagyi ikonokat sikerült berakniuk? Teljesen meg tudom érteni a cikk létjogosultságát.
-
csabiks
senior tag
Hasznos cikk, és szép ikongyűjtemény, mindent sikerült lecserélnem, kivéve a naptárat, oda sehogy nem sikerül bemásolni az ikonokat, de minden más oké
köszönöm a leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest