Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
#57638400 #99 üzenetére
Ti most nem pontosan ugyan ezt csináljátok?
Ha nem hiszitek amit mondok, hát ne hidjétek, engem nem érdekel!
De akkor ne támadjatok és minősítsetek ti sem senkit azért, amit elhisz és állít, vagy hogy megvédi az elképzeléseit, meggyőződéseit (mielőtt erre a szóra rákérdeznétek; írtam, sok esetben beszélek tapasztalatról /és nem, nekem csak 1 gépem ment tönkre folytonos bekapcsoltság miatt, tabletem még nem, mert pár hetente újraindítom, így nem tudom, mit produkálna/) és azt a részét a tudománynak, amit elhisz! -
Mr. Y
őstag
válasz
#57638400 #85 üzenetére
Vagy féltucatszor kezdeményeztem már a téma lezárását, de ti folytatjátok. És még én pihenjek?
Tudod milyen idegesítő, mikor egy mondat egyik felét (CSAK AZ EGYIKET) kiragadják és beírják újra, hogy ez hülyeség, holott a mondat másik fele ad rá magyarázatot, hogy nem az?
Ismét feltett kérdések...
-
Tibko8
senior tag
válasz
#57638400 #43 üzenetére
Táblagép de azért köszi. Telefonjaim már nem bírják eddig ők hamarabb cserélődnek tényleg csak a nagyon jók maradnak egy évnél tovább. A jelenlegi is a kivételek közé tartozik (idén két éves lesz) . Most max csak azért cserélném le mert kell az újdonság amúgy semmi más ért nem váltanám le. Bár lehet hogy addig marad amíg bírja.
Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 4
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest