Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Aktív témák
-
Hm... szókiforgatások és javítás előtti kimásolások..
Arra kérdezel ismét rá, amire már válaszoltam...De mindegy. Vegye mindenki viccnek, humornak ezen bejegyzés összes kommentjét. Ha ezzel végre vége lenne az értetlenségnek.
Akkor vegyetek trollnak, vagy bánom is én, nevessetek csak (magatokon is, a ti kommentjeitek is itt vannak ám tele minden jóval, mint mikulás puttonya), de fejezzük be a már megválaszolt kérdések újra feltevését!
Ez már idegesítő, nem vicces... persze, külső szemmel még mindig az.A tudomány egy fiktív dolog. Mindenki azt hiszi el belőle, amit akar, ez szubjektív véleménye mindenkinek.
Én ezt hiszem el, ennyi. Látszik, van, aki egyetért (ők már kiszálltak a beszélgetésből) és vannak, akikben kételyek merültek fel.
Nem vagyok sem tanár, sem hittérítő, sem tudományos prezentációt nyújtó tudós. Egyedül a saját véleményemet írtam le és álltam ki mellette, válaszoltam a támadásokra.
Ezt miért nem tudják itt sokan felfogni?Attól, hogy van egy véleményetek, van egy dolog, amit másként képzeltek el vagy nem hiszitek el a Holdraszállást, attól nem másokat kell leszólni, amiért ők igen.
Qrvára nem vagyok szerény, tudom magamról. De nem én vagyok itt az egyetlen...
Szálka-gerenda effektus, miért folytassuk ezt még és meddig?
lugsi! Örülök, hogy jót mulatsz ezen és sikerült "bearanyozni" a napodat!
-
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)