Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Hm... szókiforgatások és javítás előtti kimásolások..
Arra kérdezel ismét rá, amire már válaszoltam...De mindegy. Vegye mindenki viccnek, humornak ezen bejegyzés összes kommentjét. Ha ezzel végre vége lenne az értetlenségnek.
Akkor vegyetek trollnak, vagy bánom is én, nevessetek csak (magatokon is, a ti kommentjeitek is itt vannak ám tele minden jóval, mint mikulás puttonya), de fejezzük be a már megválaszolt kérdések újra feltevését!
Ez már idegesítő, nem vicces... persze, külső szemmel még mindig az.A tudomány egy fiktív dolog. Mindenki azt hiszi el belőle, amit akar, ez szubjektív véleménye mindenkinek.
Én ezt hiszem el, ennyi. Látszik, van, aki egyetért (ők már kiszálltak a beszélgetésből) és vannak, akikben kételyek merültek fel.
Nem vagyok sem tanár, sem hittérítő, sem tudományos prezentációt nyújtó tudós. Egyedül a saját véleményemet írtam le és álltam ki mellette, válaszoltam a támadásokra.
Ezt miért nem tudják itt sokan felfogni?Attól, hogy van egy véleményetek, van egy dolog, amit másként képzeltek el vagy nem hiszitek el a Holdraszállást, attól nem másokat kell leszólni, amiért ők igen.
Qrvára nem vagyok szerény, tudom magamról. De nem én vagyok itt az egyetlen...
Szálka-gerenda effektus, miért folytassuk ezt még és meddig?
lugsi! Örülök, hogy jót mulatsz ezen és sikerült "bearanyozni" a napodat!
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Windows 10
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest