Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
Nem zaklatni vagy megsérteni akartalak, pusztán vannak tények, melyekről jobb, ha tudsz az androiddal kapcsolatban.
Mint írtam először is, persze, lehetséges. De a kritériumok megtartása nélkül nem nagyon.
Feltételezzük, valóban sikerült ez. Elment internettel 10.000 órát a gép és 1 percet nem pihent.
Láttam már rendszereket ennyi ideig menni, de nem is a rendszerrel van itt a legnagyobb gond.
A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.Egyszóval, én a helyedben örülnék, mint majom a farkának. De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!! Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y) látja ezt a cikket, melyben te büszkén mutatod, mit produkál a géped, ő sem megdicsérni fog.
Gyakorlatilag azzal dicsekszel, hogy hogyan haladsz a géped tönkrevágásának irányába. Mint azok a dúsgazdag hülyegyerekek a YouTube-on...
Mégegyszer; Nem megsérteni akartalak, hanem felvilágosítani! Ha még használni szeretnéd sokáig azt a gépet, hagyd pihenni. Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót! Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van, de ha nem csak felhasználó szinten lennél, értenéd a jeleit, amit biztos vagyok, hogy produkál, arra nézve, hogy nem ártana egy reset...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest