Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
Nem zaklatni vagy megsérteni akartalak, pusztán vannak tények, melyekről jobb, ha tudsz az androiddal kapcsolatban.
Mint írtam először is, persze, lehetséges. De a kritériumok megtartása nélkül nem nagyon.
Feltételezzük, valóban sikerült ez. Elment internettel 10.000 órát a gép és 1 percet nem pihent.
Láttam már rendszereket ennyi ideig menni, de nem is a rendszerrel van itt a legnagyobb gond.
A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.Egyszóval, én a helyedben örülnék, mint majom a farkának. De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!! Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y) látja ezt a cikket, melyben te büszkén mutatod, mit produkál a géped, ő sem megdicsérni fog.
Gyakorlatilag azzal dicsekszel, hogy hogyan haladsz a géped tönkrevágásának irányába. Mint azok a dúsgazdag hülyegyerekek a YouTube-on...
Mégegyszer; Nem megsérteni akartalak, hanem felvilágosítani! Ha még használni szeretnéd sokáig azt a gépet, hagyd pihenni. Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót! Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van, de ha nem csak felhasználó szinten lennél, értenéd a jeleit, amit biztos vagyok, hogy produkál, arra nézve, hogy nem ártana egy reset...
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest