Hirdetés

Aktív témák

• Mr. Y

őstag

válasz Tibko8 #19 üzenetére

Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
    Nem zaklatni vagy megsérteni akartalak, pusztán vannak tények, melyekről jobb, ha tudsz az androiddal kapcsolatban.
    Mint írtam először is, persze, lehetséges. De a kritériumok megtartása nélkül nem nagyon.
    Feltételezzük, valóban sikerült ez. Elment internettel 10.000 órát a gép és 1 percet nem pihent.
    Láttam már rendszereket ennyi ideig menni, de nem is a rendszerrel van itt a legnagyobb gond.
    A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
    Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.

Egyszóval, én a helyedben örülnék, mint majom a farkának. De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!! Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y) látja ezt a cikket, melyben te büszkén mutatod, mit produkál a géped, ő sem megdicsérni fog.

Gyakorlatilag azzal dicsekszel, hogy hogyan haladsz a géped tönkrevágásának irányába. Mint azok a dúsgazdag hülyegyerekek a YouTube-on...

Mégegyszer; Nem megsérteni akartalak, hanem felvilágosítani! Ha még használni szeretnéd sokáig azt a gépet, hagyd pihenni. Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót! Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van, de ha nem csak felhasználó szinten lennél, értenéd a jeleit, amit biztos vagyok, hogy produkál, arra nézve, hogy nem ártana egy reset...

Aktív témák