Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alexios

veterán

válasz kmisi99 #31 üzenetére

Persze, erre való, csak akkor megint ott tartunk, hogy nekem kell szenvednem azért, hogy röccenésmentes legyen a rendszer. És vannak olyanok, akik inkább kifizetnek valamivel több pénzt, de nem lesz röccenés, esetleg az ios is tetszik nekik.(fúj, micsoda feltételezés) Szép dolog ezt mondani, hogy fele ennyit se ér, meg hogy vannak más modellek amik többet tudnak, de az a helyzet, hogy nem nagyon vannak. Esetleg olyanok vannak amik bizonyos funkciókban többet tudnak, és azok másoknak fontosabbak, ezt megértem, de ettől ez még nemlesz szar, mert mittudomén a nokia n8-nak 12mpx kamerája van, ennek meg csak 5.

• saguaro

tag

válasz kmisi99 #31 üzenetére

Ehhez nem értek, nem folytam bele a dolgokba, de azért az zavaró, hogy míg egy iPhone 2G, ami már több, mint 3 éves modell is szépen, röccenésmentesen működik, a Galaxy S közvetlen bekapcsolás után is meg-meg röccen. Ilyen iOS-nél nincs, pedig egy ideje használok iPhone-t(3G-3GS, de bizonyos dolgok miatt nagyon kezd elegem lenni belőle, főleg a névjegyzék béna szerkeszthetősége, használhatósága miatt), de soha nem akad be, még akkor se, hogy minden alkamazás, ami a telefonon van, fut a háttérbe. Akkor is folyamatos. Galaxy S meg annál meg-meg röccen, hogy belépsz a főmenübe, vagy kilépsz a főmenüből. :(
    Úgy érzem, hogy Android kb a 3.0 körül lesz teljesen kiforrt rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák