Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Nagyon köszi a hozzászólást.
No látod én már a fiatalabb korosztályba tartozom akik már nem ismerik úgy a különböző PC Card-okat...
Az USB3-as bővítőkártyát biztosan kipróbálom! Tudnál esetleg linket küldeni hozzá, hogy mit keressek pontosan?A Wifi upgrade is király tipp, igaz arra már lehet nem fogok beruházni. Az Intel 5100 AGN kártya így is látja az 5Ghz-es wifi hotspotokat, igaz nem AC-s sebességgel tud letölteni, meg a Wifi 6-ot sem tud, de őszintén szólva, hétköznapi böngészésre nekem tökéletes.
A könnyebb DE-n én is gondolkodtam. Használtam már Mint XFCE-t is, de őszintén szólva szerintem nem sok értelme van ennél a gépnél:
1. tökéletesen kihajtja a Cinnamon-t is.
2. a Cinnamon amúgy elég jól van optimalizálva, nem sokkal eszik meg több erőforrást mint a Linux Mint XFCE tapasztalataim szerint.
Ami meg szubjektívum: nekem jobba bejön a Cinnamon, mert alapból sokkal több funkció van benne. Tudom az XFCE-t is agyon lehet tuningolni, de Cinnamonban ezek mint out of the box.
A magyarok postájától ments meg uram minket! (MPL kivétel ezalól, mivel az külön entitást képez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest