- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Egy hűtővel is alulmarad. Az összehasonlítás alapja pedig az, hogy mindkettő az adott cég csúcsterméke. Igaz ott van még az NT a Zalmannál, de ilyen téren az sem sokkal jobb, illetve nem tud jobb eredményt felmutatni. A zalmannál is meg volt támogatva a levegőszállítás kifelé a házból, viszont a réz hőcsövektől többet vártam volna, akárcsak a Prohardver tesztjében.
-
Shadowz
csendes tag
Na jó de ne hasonlítsuk már össze az Z9700-et, meg a két hűtővel felszerelt Extreme 120at. Biztos, hogy alumarad a két hűtőventi nagyon sokat jelent.
Zalman kidolgozása igényesebb, hangosabb az tény, de néha ez a kialakítás jobb vagy fér el az adott házban. Az Extreme kidolgozása/ felfogatása meg nem az igazi, tökölni kell vele amit nem igazán várna el az ember 17K-ért.
-
Superman
nagyúr
A legfőbb különbség a tuning területén tapasztalható. Ezzel már félig lelövöm a poént, a második rész konklúzióját, de akár 50%-ra, akár 100%-ra terhelema processzort, a Zalman messze elmarad hatákonyságban a Thermalright mögött. Ugyanazon a Vcore feszültségen, akár 15-17 fok különbség is lehet, ami rendkívül sok.
-
jorden06
senior tag
Ezt a cikket én is kíváncsian olvastam végig, mi is valójában a különbség, azonban maradtak még bennem kérdések: ez a kb 10 fok különbség ami a 2 venti között tapasztalható, tulaldonképpen mennyire számít? Én úgy hallottam, hogy a prociknak kell tartani ez bizonyos üzemi hőfokot is. a másik, hogy a cikk elején azt írtad, hogy a csendesség sem volt utolsó, itt a Thermalright 2db ventije mekkora zajtöbblettel jár kb. mint a Zalman 1 db ventije?
Egyébként tetszett a cikk, részletes
-
Tetszett a cikk...
Kíváncsi voltam a különbségre... -
Elmör
őstag
Köszi a részletes leírást és magyarázatot.
Furcsa, de nem lepődtem meg az árakon. Ez a hűtő nagyon ottvan. -
RexpecT
addikt
Jó cikk lett. Amit esetleg még megtehetnél hogy kicsiben berakod a képeket
.
-
Shadowz
csendes tag
Jó, cikk. Nálam is járt mindkettő hűtő, de nálam a Zalman maradt, amiatt hogy a FET-eket jobban hűti. Ultra Extrembe, nekem se tetszett a felfogatás, meg alap helyzetben leraktam az asztal lapra, a processzorra néző részét, és olyan görbesége volt, hogy ihaj.
Látni lehetett ahogy megpörgettem, hogy a lap középső részén forog. Tehát ha leszorírom akkor a középső része érintkezik legjobban a processzorral a szélei nem, igy a hőcsöves kialakítás is érdekesen működött volna
Lapolni meg nem volt kedvem, inkább továbbszereltem egy másik gépbe. -
Superman
nagyúr
Köszi. Az igazság az, hogy fűt rendesen, illetve jobban, mint a kétmagosak. Kétmagos Core2 Duo procimnak 1.5Volt fölött is adtam, mégsem volt problémám a melegedéssel.
Persze itt még nincs vége a dolognak, mert folytatom a tökéletesítést, különösen mert nyáron akkor, mi lesz?
-
marcias
őstag
Jó kis teszt. Nem vagyok egy nagy szakértő, de ha evvel a profi (és drága) hűtéssel is "csak" ennyire hűl le a gép terheletlen állapotban, annak árán hogy egyes komponensek még melegednek is, akkor ez a proci egy KAZÁN
Ennek ellenére grat, szép és igényes kivitel
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest