Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Szokásos jófogásos tahó paraszt...
Sokszor hirdettem már, illetve vásároltam onnan, de ha te megmondod a tutit, pl. nem akarod eladni az árudat annyiért, amennyiért akarja, vagy netán megmondod, hogy szerinted kicsit drága, te vagy a seggfej.
Hirdettem múltkor egy telót, 50 ezres értékben, de írtam, hogy cserét is elfogadok, viszont hasonló árú és tudású készülék ellenében. Sokszor megesett már, régen nagy telefon bizniszes voltam Írtak, hogy adnák a vacak kis 15 ezres telójukat érte. Mondom nem cserélek, mert nem egy ár kategória, stb...Erre akkor pótolnak egy 10-est...szintén nem cserélem, de ilyenkor meg én vagyok a hülye, mert szerintük a tuti üzletet hagyom ki
Kicsit off...szintén telefonnál maradva, ajánlják a telóikat, hogy pici hibája van csak...berepedt kijelző. De érted, szerintük pici hiba...Vagy mikor azt hirdetik pici hibával, hogy nem lehet vele telefonálni, mert nincs térerő (letiltott gondolom, vagy a függetlenítést elrontották), de csak pici hiba, mert lehet rajta wifin netezni meg játszani...
Vagy 2 éve notit kerestem és valami strapabíróba gondolkodtam. Találtam is egy jó állapotú ThinkPad T500-ast, ATI HD 3650-es vga-val. Címben az volt, hogy Lenovo Thinkpad T500 GAMER laptop.
Ráírtam, hogy ez amúgy nem gamer, hanem egy jóféle igásló, stb...teljesen normálisan. Erre jön a válasz, hogy én egy "tudatlan idióta k*csög vagyok", mert ezzel lehet játszani is, hogy a fenébe ne lenne gamer, elmehetek az anyukámba. Na képzelhetitek Nem vagyok egy indulatos egyén, de a lapost körbetekertem volna a csávón.
Vagy szintén laptop keresés, oda volt írva, hogy postán is küldi, felhívom...hát ő nem postázza. Vagy ha igen, max 2 hét múlva
Vagy a mostani laposom Felrakás után vagy 20 perccel már írtam is, ledumáltam az illetővel, hogy semmi baja, minden frankón működik...én hittem neki, rendesnek tűnt. Ja azt elfelejtette közölni, hogy az "y" gomb a billentyűn nem jó, vagy csak szökő évente működik.[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla