- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Mister_X
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Sajnos nem előnyünkre megy a váltás

-
Wolverine
félisten
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
60 EUR EU-ban elméletileg mivel 1USD szinte mindig 1EUR xD
-
fusmester
csendes tag
Szerintem ez már a nagyon sokadik példa arra mikor jóval a meghírdetett kiadási dátum előtt megjelenik egy 'gameplay' video, szidják, majd mikor eljön az ideje és meglátják mit sikerült hozzá tenni "fél év" alatt, jönnek a 'hú pedig, de leírtam még áprilisban' írások. Most kapják meg szépen sorban a játékmenet visszajelzéseket, bug-okat, melyek javítása alapvető. A grafikát meg kifényezik később, mikor összeállt a váz. Szvsz felesleges volt közzé tenni ezt a videot, mert feleslegesen generál ellenérzéseket. Bízom benne, hogy igenis az idei, vagy a jövő év nagy durranásai közé fog tartozni.

-
törölt tag
-
Mister_X
nagyúr
-
pkornel
aktív tag
Régen láttam ennyire béna játékot! Pont előtte toltam a vindictus-t na az után egy hányinger ahogyan kinéz!
Hangulat is nulla! Jó nagy bohóc aki ezért fizet! Garázsfejlesztések különbek nála!!
-
Cathulhu
addikt
Grafika hidegen hagy, nekem vegul is tetszett, ami borzaszto az a harc. Mar a kozelben sincs a joember megis ugy visznek be neki utest, hal is meg ettol parszor. Ez viszont hasznalhatatlanna teheti a jatekot, grafika ide vagy oda...
szerk:
12:20 es 16:10 korul, szanalmas
-
Jinxb1rd
addikt
Biztos fognak javulni a dolgok. Sok dolog csak azért készül el, hogy a játék további, tőle függő részeit is el lehessen kezdeni programozni.
-
genndy
addikt
Nekem a grafikával nincs bajom. Az animációkon azért remélem csiszolnak még. Az a vállvonogatás a lélegzés közben...

-
Szőrös
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Cathfaern
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Még ki se jött a játék, de már szapuljátok a grafikát. Még az életbe nem játszottatok bétával, igaz-e?
-
Sirandrish
legenda
Nah egy megtekinthető videó

Sajna nem fogott meg, ahogy az eddigi TES játékok sem..de biztos nem lesz olyan rossz

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wolverine
félisten
Egy MMO grafikáját egy single player játékhoz viszonyítani ostobaság. Amit utóbbinál meg lehet csinálni, az egy MMO esetén játszhatatlan game-et eredményez.
-
RepeatSector
senior tag
-
WayneGace
őstag
Vicces, hogy kicsit lejjebb egy hírnél százezer hozzászólás születik és sorba idiótázzák le Cevat Yerli-t, mert azt mondta, hogy a grafika a lényeg. Erre olvasom itt az első néhány hozzászólást. Na mi az elsődleges sírás alapja? Nem a játékmenet, nem a történet, naná, hogy a grafika. Szóval lehet még sem beszél ökörséget a kedves török-német fejlesztő. .

-
.LnB
titán
Én mint megszállott Wow-os azt mondom nem rossz ez. Csak sajnos nem áraszt olyan hangulatot ami engem megfogna.
-
hulk111
csendes tag
-
hulk111
csendes tag
-
RepeatSector
senior tag
-
törölt tag
-
Televan74
nagyúr
Eléggé harmatos eddig. Nem csodálom hogy levették a videót.

Sonja Kösz a linket.

-
Szőrös
veterán
-
DiamondBack
senior tag
[link] majd ezután kiderül...
-
hulk111
csendes tag
-
Puma K
nagyúr
A videót még pont meg tudtam nézni, hogy elsírjam magam...
-
Sirandrish
legenda
-
RepeatSector
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cserélve, ezt nem törlik.

-
Jander
senior tag
Kommenteket előbb olvastam, az alapján rosszabbra számítottam, persze hagy némi kivánnivalót maga után a cucc. Sajnos vagy nem sajnos a Guild Wars 2 rendkívül magasra rakta a lécet, már akkor is ha csak az alapokat nézzük. Animációk, harc mozdulatai ahogy egymást követik a mozdulatok... ezek általában már nem változnak, pedig minden játék béta verziójánál sokan reménykednek.
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy mai világban amikor nagyon sok remek F2P játék van, butaság kiadni egy teljes árú + havidíjas mmo-t, még akkor is ha az egy ismert franchise része. Ebbe a ToR is belebukott.
-
Sonja
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
Már K.O. a vidinek..

-
Szőrös
veterán
grafika low setting beállításon van szóval azért ilyen ( másik bétás írta ).
-
Nagynozi
aktív tag
Már nem lehet megnézni a videót. Valaki tud linkelni egy másik forrást?
-
ASTON117
tag
Nézzétek a jó oldalát, eggyel kevesebb játék amiért fizetni kell.
-
Coccolino_O
őstag
Ez így elsőre borzalom.
-
Viper26
nagyúr
Ez bizony nagyon sovány (eddig), GW2 nyomába sem ér.

-
törölt tag
Ha havidíjas lesz a játék akkor fél évet se adok neki.
B2P is elég érdekes mert a GW2 elég nagy konkurencia és a Neverwinter meg totál F2P. Szóval már a havidíj nélküli MMO-k között is elég nehézkes dolguk lesz majd. -
teeem
aktív tag
gondolom in progress a cucc.
(hoppá, nem válasznak akartam... közel van az új és a válasz
) -
bitblueduck
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Egy Skyrim co-op DLC lehet többet ért volna ...
-
arpi6k
addikt
Remélem ez csak valami vicc. Borzalmas...
-
leviske
veterán
Igazából a TOR-al ellentétben (ami direkt indult rajz irányba) itt tényleg fel lehet hozni a grafikát, főképp, hogy ez az irányítás hozható lett volna konzolra is (vagy lesz is konzolos verzió?), azokra meg már mehetett volna Skyrim szintű grafika komoly bevételkiesés nélkül.
-
xmaas
őstag
Ez a grafika evekkel ezelot volt elfogadhato 2013 ban minimum egy Aion/Guildwars2/Tera szintu grafika elvarhato lenne ez nagyon gyenge ha igy marad
-
RepeatSector
senior tag
A Textúrák felbontása eléggé kicsi.
Víz így nézett ki a morrowind-ben. Ahogy pedig a pali ugrál és futkozik az eléggé paródikus !Változik ez még. De egy TES-t nem tudok multiban elképzelni!
-
Squirrel
őstag
Nyilvan fognak jonni a kommentek, hogy nem a grafika, hanem a jatekelmeny szamit, de azert a jatekelmenyhez a grafika is hozzatartozik szerintem. Ez meg valljuk be oszinten eleg rusnyara sikeredett (eddig). Arrol nem is beszelve, hogy a 20 centis szintkulonbseghez is ugralni kel es meg az sem megy elsore.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem vizuálisan az Age of Conan ugrik be erről...nem lehet hogy ugyanaz az engine van alatta?
-
Shing
őstag
Az a baj, hogy akármilyen jó lesz, már a külsővel megbuktak (nálam). Nincsenek színek, rosszak az animációk. Persze még sokat változhat és ki tudja mikori ez a videó is... De itt nem néz ki jól.
Szerk.: A víz pedig az Oblivionban nézett ki így. Már várom, hogy ennek ellenére kiírják a GTX560-t gépigénynek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- OLED TV topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CANON E-FS 18-55MM F3.5-5.6
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mi ez valami hadjárat