- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ne is mondd, nekem az egyik szintén kocka haverom majdnem átkot szórt a fejemre emiatt.
Nekem az Ep. I-et leszámítva nagyon tetszenek az új trilógia részei, jobban mint a régiek.
Ezt a sorozatot is nagyon szerettem, bár már jó ideje nem követem.
A harcok többsége nagyon jó volt, tetszett a háborús hangulat és hogy a klónokat is jobban meg lehetett ismerni.
Obi-Wan Istenkirály volt mint mindig, Anakin is sokkal szimpatikusabb volt mint a filmekből ismert bipoláris fajankó.
A grafika olyan volt amilyen, szerintem szokható és szerethető volt, egyedül a zene zavart néha, mert nagyon nem éreztem a Sagához illőnek.
Viszont mi Magyarok szerintem jobban is jártunk, mert megmaradtak az eredeti szinkronhangjaink, míg ugye Amerikában nem a nagyfilmes színészek vitték tovább.
Egyébként én kedvelem a legtöbb alternatív/mellékszálas történetet.
Egyedül azt hiányolom, hogy az Ep III. és a IV. közt tátongó űrt kitöltsék.
A 66-os parancs után pl az öregedő Kenobiról, a kezdődő puccs kísérletekről lehetne sztori ,vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pénzleső üzletemberek elkaszálták a szériát, de vajon fény derül a titkokra, vagy örök homály fedi őket?
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest