Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Aweriot: Örülnék ha csak erről lenne szó, de sajnos az egész rendszer használhatatlan lett ebben a módban.
Hieronymus: Gondoltam arra is hogy lehet hardveres eredetű a probléma, hiszen itt látszólag többről van szó mint amit a Windows csinál, de ebben az esetben nem tudom hogy oldhatnám ezt meg. Hiszen már BIOS-ban sem ismeri fel az eszközt.
Szatyor95: Rendszervisszaállítást próbáld meg mindenképpen, de gyanús hogy reinstall lesz a dologból.
woland_y2k: Mindig tanul újat az ember, az Eseménynapló létezésével sem igazán voltam tisztában mert inkább bütykölök hardvert mint Windowst, de most hogy megemlítetted, mindenképpen ránézek. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest