Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Na mivan malacka, személyeskedünk? Ennyire betalált a kommentem? Menjél egyél egy kicsit, az megnyugtat

Teljesen normálisan, érvelve vitáztunk a dologról, ami még mindig nem ízlés kérdése, de látom nem akarod megérteni, egyre csak hajtogatod. Erre te jössz ezzel a szokásos önkéntes békítő "mindenkinek igaza van és senkinek sincs igaza" hülyesgeddel. Most meg butthurtkodsz
Ha nem bírod a pofont ne állj bele.
Egy teljesen normális beszélgetés volt, amíg nem böfögtél vele. Most meg persze megy a flém meg minden. Taps. -
kemotox
addikt
Ja hogy ti casual multit nézitek. Azért annál mélyebb is tud lenni a dolog, mint hogy a 12 éves pistike streameli ahogy ordít fortnite-ban. Igen is komoly koncentrációt igényel egy komolyabban vett multi, többet, mint egy single ahol akárhányszor megpróbálhatod. Rankot lépni sem 20 perc. Jó teamwork kell, mapismeret, gyorsan kell döntéseket hozni, jó kommunikáció kell, játékintelligencia. Még egyszer mondom, én nem az ilyen 10 perces menetes ugribugri OW meg COD-okra gondolok.
Érvelgethetünk napestig, de szerintem az 100%, hogy multiban sokkal, de sokkal jobban kell koncentrálni. Nincs save, viszont van tét. -
kemotox
addikt
Egy erdektelen fos cod miatt ennyit bankodni, mikor ott az a rengeteg jo jatek...
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest