Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Na mivan malacka, személyeskedünk? Ennyire betalált a kommentem? Menjél egyél egy kicsit, az megnyugtat
Teljesen normálisan, érvelve vitáztunk a dologról, ami még mindig nem ízlés kérdése, de látom nem akarod megérteni, egyre csak hajtogatod. Erre te jössz ezzel a szokásos önkéntes békítő "mindenkinek igaza van és senkinek sincs igaza" hülyesgeddel. Most meg butthurtkodsz Ha nem bírod a pofont ne állj bele.
Egy teljesen normális beszélgetés volt, amíg nem böfögtél vele. Most meg persze megy a flém meg minden. Taps. -
kemotox
addikt
Ja hogy ti casual multit nézitek. Azért annál mélyebb is tud lenni a dolog, mint hogy a 12 éves pistike streameli ahogy ordít fortnite-ban. Igen is komoly koncentrációt igényel egy komolyabban vett multi, többet, mint egy single ahol akárhányszor megpróbálhatod. Rankot lépni sem 20 perc. Jó teamwork kell, mapismeret, gyorsan kell döntéseket hozni, jó kommunikáció kell, játékintelligencia. Még egyszer mondom, én nem az ilyen 10 perces menetes ugribugri OW meg COD-okra gondolok.
Érvelgethetünk napestig, de szerintem az 100%, hogy multiban sokkal, de sokkal jobban kell koncentrálni. Nincs save, viszont van tét. -
kemotox
addikt
Egy erdektelen fos cod miatt ennyit bankodni, mikor ott az a rengeteg jo jatek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest