Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez így van tanúsítom.
Ha valaki nem tudja beszerezni olcsó forrásból a konzolos játékokat akkor biza 1 év alatt akár egy jobb PC árát is elköltheti játékokra. Már ha digitálisan veszi.Én is visszatértem PC-re mert nem bírtam elnézni a Médium-High grafikát és az ímmel-ámmal meglévő 60FPS-t.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
cskamacska
addikt
Áh, ez csak sajnos akkor tud működni, ha pont elég ami konzolon elérhető, azaz főleg a konzol fókuszú blockbuster mainstream játékok, meg az indiek egy része. A nichebb dolgok, mint az MMO , az RTS (meg bármi ami izometrikus és nem elég egyszerűbb menükben lépkedni az irányításához), szimek, vegyes műfajú indiek nagyja része konzolok közelébe sem kerül, mint ahogy a mod-ok, felhasználói tartalom 99%-as sem.
Legutóbb ami játék konzolon is elfutott volna nálam az a Generation Zero, Far Cry 5, ill tavaly nyáron az újra elővett Far Cry 3. Elvileg a Black Book is multiplatform, de a Sony a Humble Bundle-lel ellentétben nem dobálta volna utánam 8 dollárért 8 másik játékkal együtt.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Én úgy vagyok , hogy jelenleg egy Xsx van GP-al . Mellette egy PC a régi idők kedvencei miatt .
De ha úgy adódik , hogy a polcról le tudom venni PS5-őt , akkor majd az is lesz, de engem sem hajt a tatár .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
RawrrSoul
csendes tag
Ezt embere válogatja azért... Én is kb. 1 éve teljesen áttértem a konzol gamingre, mégsem vágyom ilyen dolgokra amit felsoroltál... Fölös is lenne annyi konzolt itthon tartanom, mikor erre az egyre sincs időm nagyrészt. Game Pass Ulti' előfizum mondjuk van, az egy igen jó dolog...
n o p e !
-
tghwinner
csendes tag
Miért vennék PS5-öt? 2014-2015 utáni játékok már nem érdekelnek, meg a PS4-PS5 exkluzív játékok jönnek már PC-re is. A mostani mondern játékok a multiplayerre építenek. Engem csak a Single Player játékélmény érdekel. Miért kellene 7.1-es hangrendszert vennem, mikor a filmeket és sorozatokat is sztereón hallgatom, a TV beépített hangszórójával? Lövik le a PS3-as multiplayer szervereket, ezt is tudom. PC-n is kell költeni a játékokra és a game pass-okra, de ezzel a lehetőséggel sosem éltem.
-
Jól kibasztál magaddal....
A következő lépcső egy ps5 lesz, de akkor már kell majd egy Series x is. Utána switch és quest 2. De akkor már kell majd egy normális tv is, meg valami erőlködő 7.1-es rendszerrel, meg ps plus, meg gamepass ultimate... És rájössz, hogy nem is olyan olcsó a konzol gaming.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Én pont fordítva vagyok ezzel. Világ életemben kontrollerrel játszottam. (Egy két autós játék volt, amit kormánnyal)
R6 siege PC-n egészen az Operation Burnt Horizon-ig kontrollerrel.
(Persze nem voltam e-sport sztár) átlag gold 2-1, 1+ K/D arány.Végül a Burnt Horizon szezon végére ott is hagytam a PC-t, azóta mindent xboxon játszok.
Nekem nem hiányzik a PC(meg ha nem is minden annyira szép konzolon)
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
törölt tag
FPS-t és autóversenyt én sem tudok kontrollerrel játszani. Ilyenekre tartok egy játékra is hellyel-közzel használható PC-t, de igazából csak magamat ámítom vele. A belátható jövőben nem fogok én PC-zni, ezeket a játékokat kihagyom inkább.
-
Néha én is kínlódok a konzollal, PC-n sokkal precízebb az irányítás. Majd akarok is kötni billentyűt meg egeret az Xboxra, de nem mindegyik játék támogatja sajnos. Mégis maradok a konzolnál, mert egyszerű és kényelmes.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest