Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz noPublicFG #53 üzenetére
Osztom. A4Tech X7 XL-747H egeret használok jó pár éve. Kb. még az első generációs, aminek fekete a görgője. Folyton be is hal, ami baromira zavaró, de ilyenkor szétszedem, megtisztítom és újrazsírzom'. Ilyenkor jó ideig megint bírja. Épp a napokban kezdett el megint téveszteni.
A lényeg, hogy ennek ellenére az eddigi legjobb egerem (hozzáteszem, nem próbáltam előtte "ajánlott" egereket, de volt/van pár Logitech itthon 2-3-szoros áron, stb.). Csalódva láttam, hogy az X7 szenzora a nem ajánlottak közt szerepel (poz. accel és gyenge PCS), szóval lehetne jobb, ráadásul még lézeres is. Persze ezt vételkor is tudtam. Egy barátom ajánlására reagálva vettem, aki szerint, olyan pontos, mint egy sebészkés. Kényelemre, formára nálam totál bevált. Azóta bármi mellé ülök, szenvedek, pedig vannak ennél jobb egerek.
Szerintem az, hogy az egérnek saját memóriája van, nagy segítség, nem ez alapján választanék, de extraként nagyon kényelmes tud lenni, pedig már nem is játszok. Ezt is szeretem a 747H-ban.
A kis-, középső- és hüvelykujjamnak le kell érnie a padra, ezért a hüvelykujjtámaszos egerek nálam kilőve. Szereztem olcsón, külsőre szinte gyári állapotú R.A.T. 5-öt, amin kapcsolót cseréltünk (Omron-ra). Nos, elraktam a fiókba az X7-et (1, vagy 2 hónapra -nem emlékszem) és elég jól meg is szoktam a R.A.T.-et, de sejtettem, hogy mikor visszatérek az olcsó (4.700.-ért vettem) X7-hez elsírom magam. Szóval újra ezt használva..., mintha az addigi pár hétben valaki fogta volna a karomat, hogy megnehezítse a dolgomat. Itt már nem a megszokásról volt szó; a Mad Catz-t sehogy nem bírtam -számomra- igazán jól használhatóvá tenni. El is passzoltam.
Az újabb X7 egerek -oldalt fém színű- görgője arra utal, hogy javították? Jó lenne tudni.Mindenkinek:
Annyit a cikkről, hogy nekem egyáltalán nem tűnt úgy egy másodpercig sem, hogy a szerző azt sugallná, hogy a drága egér a jó egér. Fura, hogy többen ezt szűrtétek le, holott még konkrétan el is hangzik az ellenkezője. Azon mondjuk lehetne vitatkozni, hogy kinek mi a drága.
Az írás tényleg elősző ízű, de szerencsére a topik összefoglalóban ott a lényeg és ugye lesz folytatás.[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Melorin
addikt
Jé, nekem is olyan egerem volt a jelenlegi G400s előtt évekig, tényleg jóféle. Csak meguntam az állandó görgőjavítást és lecseréltem. Ha az nem lett volna, ma is azt taperolnám (nem jobb mint a mostani de nem vettem volna helyette mást ha nem lett volna muszáj)
-
Redneck
nagyúr
Az az easy makrós "csalós" egér amit a Battlefield 3 idején úgy utált a makró nélküli játékosok többsége?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Fujifilm X
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?