Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Pedig ezeket a kérdéseket boncolgatod állandóan, illetve ismételgeted, hogy "Hol van anyu", mintha megakadt volna a lemez."
Bennem valóban megakadt a lemez.
Nem ismerlek, fogalmam sincs, milyen családban élsz. Azt azonban feltételezem, hogy a kislány helyében csak akkor produkálnád a hóesést, ha anyu is jelen van."Szóval szerinted egy anyukának minden percben otthon kell lennie?"
Nem, hiszen dolgozik, bevásárol, barátnőkkel grasszál, stb. Azonban egy ilyen meghitt ünnepen bizonyára otthon van, és nézi a tolpihe hóesést, ha valóban anya.
"Szerinted egy gyerek nem okozhat örömet csak az apukájának?"
De igen. Karácsonykor ez nem helytálló.
"Szerinted egy gyerek nem rosszalkodik, csak akkor, ha ott van mind2 szülő?"
Huncutak a kölkök, jól tudom, kettőt neveltem. Viszont téves a kérdés. Ez a kislány nem rosszalkodott, hanem örömet akart szerezni. Ha megtehette volna, mindkét szülőnek.
"Szerinted csak akkor lehet boldog egy család, ha mindkét szülő ott van?"
Ilyen kaliberű ünnepen igen.Szerinted komoly baj van a fejemben. Szerintem pedig nem érzed át azt a fagyos légkört, amelyet ez a reklám áraszt. Lelki hiány támad a nyomában.
"Mert ugye azt már megtanulhattuk tőled az elmúlt hsz-ekben, hogy amit egy reklámban nem látunk, az nincs."
Okítottalak én erőszakkal bármire is? Inkább Te igyekszel belém sulykolni mindazt, amit igaznak vélsz. De tényleg igazad van?Babráltalak én Téged? Nem. Olvasgattam hozzászólásaid, és bármennyire nem tetszett némelyik, egy szót sem fűztem hozzá. Most mondd, mi a fenéért oly fontos, hogy meggyőzz arról, miszerint ismerjem el téves látásmódom, lássam be butaságom, és hamut szórva fejemre töröljem írásom?
Véleményed elfogadom, hiszen embertársamtól származik. Azonban hadd vegyem zokon, hogy értelmi képességem megkérdőjelezed.
Tudsz érezni, nem csak gondolkodni? Bizonyára igaz.
Tessék, dőlj hátra, és az előzmények ismerete nélkül hagyd, hogy elvarázsoljon ez a reklám. Próbálj meg érzelemmel tekinteni a tollat szóró kislányra, és próbáld megérteni apuci gesztusát, amikor kimondja a megnyugtató szót.
Éld át, a fene egye meg. Éld át, ha van Benned emberi érzelem.
Anyu meg hol a fenében van?
Vagy ez számodra nem kérdés?Ragozzuk.
Kik lesznek jelen karácsonykor nálatok? Ne terelj, válaszolj. Gondolom anyukád is a fa alatt áll, és harmatos szemmel veszi tudomásul örömed. Vagy tévednék?
Lásd már így is, ha kérhetem.
Hiányozna édesanyád, ha nem lenne jelen a szeretet ünnepén?
Nos, ezen érdemes lenne elgondolkodnod.Én a szívemmel látok.
Butának tarthatsz, lehülyézhetsz, nem érdekel.
Anyu hol a fenében van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest