Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aimettirlz #5059 üzenetére
Szia aimettirlz!
Nagy valószínűséggel a média fájlaid valamelyikével lehet valami gubanc, ha magadnak tömöríted a zeneszámokat, érdemes valami bevált programot használni, ami alapból ismeri a SE telefonok codekjeit.
Audio Codec: AAC+ ; Advanced Audio Coding ; Adaptive MultiRate - Narrow Band ; Adaptive MultiRate - Wide Band ; DLS (ringtones) ; General MIDI (ringtones) ; MPEG-1 layer 3\r\nMPEG-2 layer 3,\r\nMPEG-2.5 layer 3 ; RealAudio 8 ; SP-MIDI (ringtones) ; Wave format PCM ; Windows Media Audio 8 ; Windows Media Audio 9 ; Extensible Music Format ; enhanced AAC+ ; iMelody (ringtones)Én azt tapasztaltam a készülékemmel amikor telepakoltam mindenféle fölösleges alkalmazásokkal, játékokkal ill. 800- 1000 Kb témákat ( themes) használtam és még ezt megtetéztem flash hátérrel ill. képernyőkímélővel, na ekkor tapasztaltam gyakran, hogy újra indul ill. lassabb működött a készülékem. Ezért radikálisan kitakarítottam a készülékemet a fölösleges alkalmazásoktól, fájloktól, csak az van rajta, ami feltétlenül szükséges. Optimalizáltam a témáimat kb. 100-200 Kb-re, kerülöm a flash alkalmazásokat, azóta ritkábban fagy és gyorsabb lett a készülék is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest