Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
szerintem igen, mivel mindkettő zenelejátszásra összepontosuló okosteló...Wifi tényleg nincs benne de MO-n még ritka a wifi...3G-s mindkettő ráadásul w950-ben uj opera böngésző lesz+e-mail terén verhetetlen+rss hírolvasó...szerintem a 3G inkább = a gyors mobilinternettel mind a videohívással...jelentkezzen az aki itt videohívásokat csinál pesten
kamera meg minek bele? én w800i-mel kb 30 képet csináltam elmult 4 honapban..és azokat sem töltöttem fel gépre...felmérések is mutatják hogy ritkán használják az emberek a kamerát a mobiljukban..ráadásul a n91 kamerája sem v.mi kuriózum...+walkman szoftver+SBH támogatás w950ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest