Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ennyire hiánycikk lett?
Nos azt nem tudom, viszont én kikötöttem nekik (is), hogy csak és kizárólag fóliázott, bontatlan darabot küldjenek. Hozzáteszem az egyik olyan üzletről beszelünk, akivel még soha semmiféle problémám nem volt ellenben sok magyar webshoppal, akiktől időnként visszaküldött/cseredarabokat kapok annak ellenére, hogy odaírom gyárilag bontatlan terméket küldjenek.
Legutóbb egy méregdrága Noctua ventit rendeltem (Amazonról) aminek lekváros volt a doboza,a lapátokból itt-ott lepattanva egy darabka, tiszta por... egyszóval katasztrófa ilyen téren a helyzet! (és én csak egy vagyok a sok panaszos közül)
Mivel vidéki vagyok így marad a rendelés és a figyelemfelhívásbár kétségtelen, hogy sokszor ez is kevés...
Olyankor kb. 2 lehetőséged van: szervizmenüből (ha engedi a teve), vagy forrás oldalon.
A service menü az stimm, viszont a forrás oldal nem teljesen tiszta, gondolom itt a lejátszóra vagy az azt helyettesítő szoftverre gondolsz. Egyébként csak kíváncsiságból kérdeztem, mivel mint írtam csak a madVR miatt fontos a TV kalibrálása.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest