- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fix-gen
tag
Csak azt mondom, hogy az asztali gépem mindennel együtt nem kerül ennyibe de még csak a felébe sem és ugyanaz a CAD program könnyedén elfut rajta és a játékokból még elbír egy-kettővel. Amúgy ez van, CAD-hez mindig is kellett valamifajta kiegyensúlyozott teljesítmény, t7000- sorozattal ki is lennék békülve, persze még időbe telik mire annyit összeszedek, hogy tudjak egy ilyet venni. A CAD progik másik nagy baja a memória igény, alig egy éve 2 giga már elégnek tűnt hozzájuk, ma már nem csak az 1.000 db alkatrésszel nem bánik el a munkahelyi elég friss és elég drága konfigom, de néha egy egy alkatrész is komoly fejfájást okoz.....persze a legfrissebb verziót nem én akartam a gépre, hanem előírták. Szóval így jártam!
...Ettől még hasznát veszem a notebooknak, tökéletes zenehallgatásra tv nézésre vagy felvételre, vagy netezésre. .....Ja hát a kijelzője lenne a következő akadály, a program 3d teréből maradna pár négyzet cm-m, hogy dolgozhassak, vagy mindig nyitogathatnám a plaettákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A nagy meleg ellenére is van némi mozgolódás a hazai számítógépes piacon.
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest