- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hdsentinel #911 üzenetére
Helló, köszönöm szépen a gyors választ
Lenne még egy kérdésem. A szoftvert a shareit-en keresztül vásároltam meg, ahol már korábban is vásároltam kétszer Agnitumot . Természetesen a teljes polgári nevemmel , de a megkapott kódommal, a szoftver regisztrációs lapján a Felhasználó neve mellett a súgóban az áll, hogy :
"A regisztráláshoz kérem adja meg az Ön által választott (tetszőleges) felhasználónevet és a gyártótól kapott regisztrációs kódot"
Na most én biztos mert álmos voltam, úgy értelmeztem, hogy írjak be egy nicknevet, és hát így is tettem, nem a polgári nevemet írtam be,és hát így most a névjegyen az van, hogy Nicknév, és örökös licenc .
Szóval ha tudom, akkor a polgári nevemet írom be, de már ez késő, csak az nyugtalanít, hogy nem e lehet belőle gond, hogy a számla az én polgári nevemen szerepel, és közben a nick nevemhez van regisztrálva a program ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kézilabda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest