Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget, hogy a gyenge szektorokkal rendelkező merev lemezemmel mit lehetne tenni.
Nos miután újra inicializáltam a felületet és SATA kábelt cseréltem, 1-2 hétig jó volt.
Azután sajnos ismét szaporodnak ezek a szektorok. Egyre gyakrabban, és bizony kezd teljesen használhatatlanná válni, igen gyakran nem olvasható az adat.
Ezek után linksoft javaslatára a 12 -, 5 - és 3,3 Voltos ágra tettem 1-1 100 nanos kerámia kondit, de nem javított.Másik meghajtó ezek nélkül is, mindhárom adatkábellel hibátlanul működik, szóval egyértelműen a merev lemez a rossz. (DVD írás sem produkált még soha hibát, csak mikor olvashatatlan volt az adat.)
Jelenleg 200 gyenge szektor található rajta (sima felület teszt alatt 3 sérültet, pirosat is talált), ez 52%-os kondíciónak értékeli a HD Sentinel és szerinte nem lehetséges a garanciális csere.
Kérdem én, mit érdemes tenni? Mert így használhatatlan. Garanciáztassam? Nehogy ők is csak mélyformázzák és visszaküldjék. Esetleg valami csúnyábbat tegyek vele, amitől egyértelműen cserélni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő