- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget, hogy a gyenge szektorokkal rendelkező merev lemezemmel mit lehetne tenni.
Nos miután újra inicializáltam a felületet és SATA kábelt cseréltem, 1-2 hétig jó volt.
Azután sajnos ismét szaporodnak ezek a szektorok. Egyre gyakrabban, és bizony kezd teljesen használhatatlanná válni, igen gyakran nem olvasható az adat.
Ezek után linksoft javaslatára a 12 -, 5 - és 3,3 Voltos ágra tettem 1-1 100 nanos kerámia kondit, de nem javított.Másik meghajtó ezek nélkül is, mindhárom adatkábellel hibátlanul működik, szóval egyértelműen a merev lemez a rossz. (DVD írás sem produkált még soha hibát, csak mikor olvashatatlan volt az adat.)
Jelenleg 200 gyenge szektor található rajta (sima felület teszt alatt 3 sérültet, pirosat is talált), ez 52%-os kondíciónak értékeli a HD Sentinel és szerinte nem lehetséges a garanciális csere.
Kérdem én, mit érdemes tenni? Mert így használhatatlan. Garanciáztassam? Nehogy ők is csak mélyformázzák és visszaküldjék. Esetleg valami csúnyábbat tegyek vele, amitől egyértelműen cserélni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest