Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyszegi
tag
Sziasztok.
Vettem egy SSD-t kb 2 hónapja és teljesen jól szuperál. Viszont ma egy teljesen független ok miatt fel kellett raknom a HD Seninelt a gépre és megdöbbenve láttam, hogy az SSD kondíciója 0%
Hatalmas piros háttéren a következő olvasható.
"A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
A kondíciót a következő SSD-specifikus attribútum(ok) értéke határozza meg: 233 Media Wearout IndicatorJavasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében"
Szerintetek ez normális? Amikor frissen beraktam nem néztem meg, hogy mit mutatott ezért kíváncsi lennék, hogy SSD-nél is úgy működik a progi mint egy sima HDD-nél?
Küldjem vissza helyből garival az SSD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A merevlemezek, mint minden más, előbb-utóbb elromlanak. Jó lenne erre időben felkészülni, hogy elkerüljük az adatvesztést.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest