Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
Lényegtelen kinek a hibája ha egy pénzen vásárolt eszköz NEM MŰKÖDIK linux alatt.
Bocs de ezzel nem tudok egyet érteni. Windows alatt sem müködne a hardverek nagy része, ha a gyártó nem csinálna hozzá drivert. Én úgy gondolom, hogy a hardver és driver nem választható külön. Mivel a Linux érthetően nem célpiac, ezért kevés gyártó fordít gondot arra, hogy drivert adjon ki hozzá. De mondom, ezt teljesen meg tudom érteni. Így marad az a lehetőség, hogy okos emberek kernel modulokat írogatnak. -
tierbatyo
senior tag
Na jó bevallom, én azért használok Linuxot (elsősorban Gemtoo, ez itt a reklám helye), hogy élvezkedjek is. Tudom fura, de jó látni azt, hogy kattingatás nélkül is életet lehet lehelni valamibe. Másrészt tényleg az is hajt, hogy megmutassam bármelyik ''Windows fannak'', aki kérdezi, hogy igenis meg lehet ezt és ezt is csinálni Linux alatt, nemcsak Windows alatt.
-
tierbatyo
senior tag
Kérdezhetek valamit? Használtál már bármilyen linuxot? Én használok windowst és linuxot is. Tudom nagyjából melyik mire képes. Hidd el, vannak olyan feladatok, amiben szerintem sokkal jobb, mint a windows. Pl.: szövegszerkesztés Másrészt mivel anyagias világban élünk, sajnos mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy mondjuk a tanszék 100 gépre licenszeljen Windowst, emellé tűzfalat és még mit tudom én még mit. Mivel linux alatt is szinte minden megcsinálható, ami windows alatt, nem is vagyunk annyira bánatosak a linux miatt.
-
tierbatyo
senior tag
válasz
Stephano_
üzenetére
XGL parasztvakítás? Hmm. Nem mondhatnám, hogy túlságosan csicsás desktopokat használok, de nekem igen is bejön ez a fajta 3D-s desktop. Persze nyilván nem használom ki az összes csicsát, de van közöttük csomó hasznos, szerintem.
A Windows-user meg használjon windows-t, mert aki kicsit sem tud elszakadni a kattingatástól, annak nem lesz jó semmi linux. A linuxban az X felület egy feature, létezik nélküle is, Windows meg maga az X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest