- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Azért a komáromi gyár nem csak a 90-es évek végén létezett... 2014-ben húzták le a rolót, addigra felsőbb kategóriás készülékeket csináltak, mert már a 6303i is Románia volt, a gagyik meg Kína, Vietnam. Konkrétan a lakásszomszéd rokonai vesztették el ott az állásukat '14-ben. Készült ott 6300-tól Symbianos telókig elég sok minden. Én a finneket is sajnáltam. N95 8GB két felé csúszik, elég sok volt belőle a fos. Enyém az handmade finn, nem lötyög, nem karistol, csúszik.
Felsőbb kategóriás Samsungozásra csak annyit tudok mondani, hogy WTF?
Windows Mobile-os készülékekből volt nekik egy csomó. Érintős is meg nem is. Volt Series60-os elég sikeres Symbian telójuk is.
Ennél többet nem tehettek okostelefon fronton. (Nekem egy Omnia 2 van jelenleg)Androidba meg nagyon hamar beszálltak, azért nézd meg a Samsung Galaxy-t. Bada mire megjelent (2010), már rég a droidvonat ment.
A Bada, mikor megjelent, a Wave húzóteló ugyanaz volt mint a Galaxy S i9000!!!!!
Egyébként az tény, hogy azon kívül, hogy égedelem szar volt, nem tudott semmit. Annyit se ért, mint a WebOS, a Meego vagy a Maemo. Se innováció se semmi, csak ronda másolás. Igazából az csak azért kellett nekik, hogy legyen saját ha baj van, nem lett baj. Tizen se jobb ne aggódj...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A minap töltögettem a régi telóimat (éves aksikarbantartás) és olyan nosztalgia fogott el, amilyet ritkán érez az ember.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest