Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatMonster
tag
Szia,
Androidban volt, csak abban használták. A leírtakat mind próbáltam, de semmi következménye egyiknek sem.
Bakker, ahogy rányomtam az "OK"-ra, elkezdett tölteni. Pedig egész éjjel töltőn volt. (Mondjuk egyszer sikerült úgy ledobniuk töltés közben, hogy elhajlott a kábel micro USB csatija, állítólag "csak" az ATX ház tetejéről esett le, oszt mégis elhajult.) -
GaborHmvhely
újonc
Köszönöm a válaszod! Természetesen nem várom el senkitől, hogy helyettem döntsön vagy hogy "győzködjön" arról, hogy jó gép ez. Alapból nem szeretném visszaküldeni, de így használhatatlan. Ezért vártam a fórumon, hogy hátha valaki meg tudta javítani. Tudom ennyiért már használható használt laptopot lehet kapni, de ezt pont azért szeretném, mert egy válltáskában elfér. Androidot tényleg simán törölném, ha megszerelhető lenne otthon és ezért megtartanám és kezdem a mókolást. Nem értem miért fagy random, eltérő időnként. Nagyon türelmes vagyok, napokig hagynám ha kell, hogy frissítsen, de lefagy és kb. 20 másodpercig nyomvatartott főkapcsolóval tudom kikapcsolni. Olvastam sok külföldi fórumot, de nem mókoltam, míg itt nem tudok segítséget kérni. Másnál vannak hibák?
-
GaborHmvhely
újonc
Sziasztok! Nekem is e3e8 van. Se magyar nyelv letöltés nem megy végig, se semmilyen frissítés, mert random lefagy a képernyő. Csinálja aktív képernyőn és lezártan is. Töltőn és anélkül is. Nagyon elkeserítő. Vissza akarom küldeni. HelixP írod, hogy neked már stabil a windows. Androidot le is akarom törölni a tárhely miatt. Akinek stabil a win szeretném megkérni, hogy segítsen mit kell tennem ehhez? Előre is köszönöm! Üdv: Gábor
-
sunone
aktív tag
huhh.. komám, meg nem tudnám mondani, hogyan jutottam el a lent megosztott linktől egy teljes telepítésig, de féluton találtam egy kínai pdf-et, amiből csináltam egy tevlast telepítő doc-ot (translate-tel átfordítottam angolra).
ebben a doksiban elég szájbarágósan rakták össze a telepítést, nekem bevált.
a másik fontos a memória átméretezéshez szükséges módosított gpt.bin fájl, amiből létezik egy egész szett is, különböző memória méretekhez igazítva....
-
sunone
aktív tag
Orosz oldalakon van némi nyoma a gyári romnak,
ha az megvan, cseréld ki a gpt.bin fájlt, az talán verziófüggetlen. -
sunone
aktív tag
Sajnos nem tudok tapasztalattal segíteni, az enyém jól megy. :-/
Ha nem tudod "üzemszerűen" reprodukálni a hibát, akkor nehéz gariztatni is.Első elkeseredettségemben én felraknék egy önálló Android verziót. Ha szoftveres hiba (...), akkor az segíthet, és a teljesítmények is jót tesz.
Ha azután is random rebootol, akkor még nehezebb reklamálni, mert ráfogják a mókolásra a hibát.Nem egy szerencsés szituáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest