Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborHmvhely
újonc
Köszönöm a válaszod! Természetesen nem várom el senkitől, hogy helyettem döntsön vagy hogy "győzködjön" arról, hogy jó gép ez. Alapból nem szeretném visszaküldeni, de így használhatatlan. Ezért vártam a fórumon, hogy hátha valaki meg tudta javítani. Tudom ennyiért már használható használt laptopot lehet kapni, de ezt pont azért szeretném, mert egy válltáskában elfér. Androidot tényleg simán törölném, ha megszerelhető lenne otthon és ezért megtartanám és kezdem a mókolást. Nem értem miért fagy random, eltérő időnként. Nagyon türelmes vagyok, napokig hagynám ha kell, hogy frissítsen, de lefagy és kb. 20 másodpercig nyomvatartott főkapcsolóval tudom kikapcsolni. Olvastam sok külföldi fórumot, de nem mókoltam, míg itt nem tudok segítséget kérni. Másnál vannak hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest