Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborHmvhely
újonc
Köszönöm a válaszod! Természetesen nem várom el senkitől, hogy helyettem döntsön vagy hogy "győzködjön" arról, hogy jó gép ez. Alapból nem szeretném visszaküldeni, de így használhatatlan. Ezért vártam a fórumon, hogy hátha valaki meg tudta javítani. Tudom ennyiért már használható használt laptopot lehet kapni, de ezt pont azért szeretném, mert egy válltáskában elfér. Androidot tényleg simán törölném, ha megszerelhető lenne otthon és ezért megtartanám és kezdem a mókolást. Nem értem miért fagy random, eltérő időnként. Nagyon türelmes vagyok, napokig hagynám ha kell, hogy frissítsen, de lefagy és kb. 20 másodpercig nyomvatartott főkapcsolóval tudom kikapcsolni. Olvastam sok külföldi fórumot, de nem mókoltam, míg itt nem tudok segítséget kérni. Másnál vannak hibák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő