- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Liquid Snake
aktív tag
Aztaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
-
nonsen5e
veterán
Most értem gépközelbe, ezen a videón is látszik a végén az eső hatása, hajon talán a legkevésbé, de a ruháján, bőrén eléggé meglátható, meg amikor a fejét mutogatják, a szerkesztő menüjében is ott van a wetness.
Ezen a videón sokkal jobban meglátszik a különbség a száraz és az ázott karakterek között.Legdurvább az lenne, ha esőben lekonyulna és amikor eláll, akkor előveszik a zselét a kocsiból és megcisnálnák.
-
nonsen5e
veterán
Crystal Tools is siralmas volt, elso játékban látszik a legkevésbé, LR-ben a legjobban. Nem képes sok objektumot kezelni, így a grafikát a béka alá kellett betenniük a nyílt világért cserébe.
Érdekes ebben a cikkben, nem is hallottam annó róla, hogy a XV csak felig fut Luminous alatt. Gondolom itt is olyan probéma áll fent, hogy amit látunk az nagyon szép (mint a XIII-ben) de alatta recseg-ropog a motor.
Cégen bellülrol akár elokaphatták volna a Crystal Engine-t is (Tomb Raider 2013).
Pl. ARR-ról sem tudom pontosan, milyen motort használ, de a hajakon nagyon egyértelmuen látszik, hogy a Crystal Tools öröksége.
Aztán majd a végén ha megvesszük és elindítjuk megjelenik majd egy kik*rt nagy szem és üvölti, hogy Achieved with Cryengine 3
-
ldave
félisten
Mert állítólag egy nagy rakás kaki ez az engine
-
nonsen5e
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Szerintem az MMORPG verziót még várhatod, XI van már vagy egy tucat éve, XIV is nagyon jól érzi magát (tavasszal kieg, 2.5M+ elofizeto). Inkább PC-re várjuk, megspórolnám egy konzol árát.
-
Sirandrish
legenda
Uh b@zdmeg
...az az arc meg haj...hát ez odatette magát keményen
-
-
-
.LnB
titán
Egyedi fejlesztésű engine?
Nekem nagyon tetszik, egyedül az tűnt fel, hogy a karakter ruhája, és haja nem lesz vizes az esőben. Bár ez engem cseppet sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest