- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
a kijelzője lehet gyenge grafikára, egy 5k cto imacen dolgozok, a belsőség erőteljes. bent a nyomdában dell u2713 monitorok vannak, ott szoktam kalibrálni, ahhoz pedig az rmbpromat hordozom általában.
egy grafikus monitorhoz képest buta az imac 5k kijelzője ez így igaz. számomra ettől függetlenül tökéletes az itthoni munkára. -
deja vu
addikt
Grafikai munkára nem gyenge az IMAC? Csak 16 millió szín, csak sRGB színtér, gondolom LUT max. 10-12 Bit, nincs homogenításkiegyenlítés, hőmérsékletvezérelt színelcsúszás és fényerőkorrekció, nincs A-TW Polarizer, elektronikában nagyon buta egy grafikus monitorhoz képest. Tudnál belinkelni egy kalibrációs naplót, kíváncsi vagyok mit tud kalibrálva? Mennyi a dE kalibrálva?
-
Misi1979
őstag
Grat a rágcsálóhoz, nem is tudtam, hogy van új MM.. én az 1-es verziót próbáltam megszeretni, de nem voltunk egymásnak teremtve, maradtam a tapipadnál. Lehet adok a 2-esnek egy esélyt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Szinte új! Xiaomi Watch S1
- FELTŰNŐ EXTRA! ThinkPad T480 - i5-8350U I 16GB I 512GB I Wi-Fi 6 I HU világítós I LTE I Dupla akku!
- Redmi note 14 pro 5G
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest