- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
a kijelzője lehet gyenge grafikára, egy 5k cto imacen dolgozok, a belsőség erőteljes. bent a nyomdában dell u2713 monitorok vannak, ott szoktam kalibrálni, ahhoz pedig az rmbpromat hordozom általában.
egy grafikus monitorhoz képest buta az imac 5k kijelzője ez így igaz. számomra ettől függetlenül tökéletes az itthoni munkára. -
deja vu
addikt
Grafikai munkára nem gyenge az IMAC? Csak 16 millió szín, csak sRGB színtér, gondolom LUT max. 10-12 Bit, nincs homogenításkiegyenlítés, hőmérsékletvezérelt színelcsúszás és fényerőkorrekció, nincs A-TW Polarizer, elektronikában nagyon buta egy grafikus monitorhoz képest. Tudnál belinkelni egy kalibrációs naplót, kíváncsi vagyok mit tud kalibrálva? Mennyi a dE kalibrálva?
-
Misi1979
őstag
Grat a rágcsálóhoz, nem is tudtam, hogy van új MM.. én az 1-es verziót próbáltam megszeretni, de nem voltunk egymásnak teremtve, maradtam a tapipadnál. Lehet adok a 2-esnek egy esélyt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest