- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nagy vallomások meg minden?
Én először csak használt cuccokat vettem itt, aztán már egyszerűbb volt regisztrálni.
Meg osztottam az ész a linukszos topikokban #1 hsz ott van valahol a fedora topik mélyén.il sole non sorge più ad Est!
-
Mania
senior tag
Már nem emlékszem...régen volt
-
legenda
sajnos nem emlékszem már rá - biztos csak véletlenül...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DeFranco
nagyúr
Azt hiszem talán fényképezőgépet keresve jutottam el valahogy a PH-ra, de akkor még csak read only módban.
2006 április 13-án adtam meg magamnak az írási jogosultságot.
Az 1. hsz-em ez volt: [link]
Amúgy így lehet kikeresni az 1. hsz-t: példa: Racecam
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Crystalheart #104 üzenetére
Azért kell még 2.5 év hogy elérd. Tényleg majdnem.
Első regisztrálásom még 2005 őszén volt, 9550-es kártya miatt.
Aztán elfelejtettem, és újraregeltem ezen a néven.
Azóta itt ragadtam. -
RootRulez
félisten
Haver el akarta adni a prociját és mivel Amoroso barátom sokat mesélt az oldalról, gondoltam bereggelek. A proci elment, utána jó pár hónapig felé se néztem az oldalnak, aztán csak elkezdtem használni, már nem emlékszem miért és egyre intenzívebb lettem...
Ja, adorjant vette meg a proccot és akkor derült ki, hogy rossz telefonszámot adtam meg megcseréltem benne két számjegyet
Nekem mi volt az első hozzászólásom (gondolom ez aprós volt)? És az első szakmai?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Carlo009
tag
Teljesen véletlenül kerültem ide. Sokakkal ellentétben engem nem a műszaki, informatikai dolgok vonzottak, hanem egy útinapló.
Valahol ráakadtam egy sofőr kollega naplójára, olvasgattam és mivel jómagam is voltam hasonló utakon külföldön, én is írtam úti élményt, ha nem is olyan hosszút, mint kollegám "csak" egy pár útról. Utána magánéletemből kiemeltem pár érdekes mozzanatot, amit megosztottam az olvasókkal. Szimpatikusnak tartom ezt az oldalt. -
Apollyon
Korrektor
Mobiltelefont akartam venni, és teszteket kerestem, google a Mobilarénára irányított, ahol belenéztem a fórumba és muszáj volt belepofáznom Aztán láttam hogy ez egy lapcsalád, és így lett a chocapic. Vagy mi.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Probber
őstag
Körülbelül 5 éve volt egy regisztrációm, amit akkor egy Radeon 9800 Pro vásárlása miatt kezdeményeztem. Aztán teltek múltak az évek és telefont is kellett vennem, de már nem emlékeztem az akkori felhasználónevemre és jelszavamra. Ezért újra regisztráltam magam, azóta aktívan itt vagyok.
Arra sajnos már nem emlékszem, hogy hol szóltam hozzá először egy adott témához.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Tálydi
senior tag
Újraindult a topic?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
kenwood3
addikt
Én gépet terveztem venni és a hardveraprón lyukadtam ki ..ott éldegéltem 1-2 évet majd átszoktam a logoutra illetve prohardverre
Mi az az ekezet dragasag??
-
Crystalheart
őstag
Már én sem emlékszem, majdnem 2500 napja volt.
-
joshua7
veterán
Már nem emlékszem rá pontosan, de valószínűleg egy másik fórumon, a hwsw-n keresztül. Ott fórumozok 2002 óta és ott említették meg ezt az oldalt és a fórumot. Aztán átszoktam ide.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Zolaash
senior tag
Egy 9600XT kártyával kapcsolatban volt valami nyomorúságom, ha jól emléxem. Nyitottam neki egy totyikot, amit Grafiqs rögtön be is zárt, és a megfelelő helyre irányított.
[ Szerkesztve ]
Rip and tear
-
Krisinto
őstag
Ipon fórumán bóklásztam, és rátaláltam a PH-ra beregeltem, de nem is foglalkoztam vele. Rá fél évre kicsit aktívabban foglalkoztam ezzel a témával és most itt kötöttem ki .
-
Mr.Csizmás
titán
2004-5? körül kezdtem el foglalkozni a gondolattal, hogy új gépet építsek, és elkezdtem olvasni a teszteket...
de a tényleges reg jóval később lett meg.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Jamby18
senior tag
Építeni szerettem volna 1 halk gépet aztán ide irányított a google, asszem mobil rackbe volt 1noti vinyó meg a tápból is kiszedte a ventit a cikkben, aztán visszamenőlegesen végigolvastam az összes cikket ami érdekelt (reggeltől-estig) és kb. 1éve figyelem a blogokat.
-
Tálydi
senior tag
-
zoltanz
nagyúr
Engem is a jó CPU VGA Alaplap tesztek útján vetett ide a sors. De ma már a Fórum is elég hasznos no meg a Logout és az Hardverapró.
-
7
addikt
Már korábban olvasója voltam az oldalnak, de igazán a Logout megjelenését megelőző csinnadratta keltette fel a figyelmemet, és úgy gondoltam lehet, hogy regisztrálok is majd. Tetszett a felhasználókírnakeztmegazt megközelítés (most is szimpatikus, csak egyre kevesebb írás kerül ki, lohad a lelkesedés már egy jó ideje). Az első hozzászólásomat ennek ellenére a desktopos témában sütöttem el.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
-
veterán
Hogy ezt megírjam. Aztán itt ragadtam
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz #65675776 #50 üzenetére
"(Egyébként két és fél hónappal korábban regeltem egy másik felhasználót. Megélt kemény egy hozzászólást. Hogy miért nem azt használtam később, azt senki meg ne kérdezze, mert fogalmam sincs.)"
Micsoda, több reged is van/volt?! Kérem szépen ez cinkelés, bannolni!!!
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ja igen, az újoncos topik (ide most lehet több smiley kéne négy)
szakmaiban aktív vagyok. közösségiben eredetileg nem igazán szóltam hozzá, bár mostanában már szoktam azt is. bár szerintem a közösségi hozzászólásaim jórésze még mindig a svéd nyelvtanulás topikból van
gépfejlesztés hála égnek nem aktuális, két éve csak bedöglött/elajándékozott dolgokat kellett pótolni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Mans20
addikt
Lehet kérdezni akartam valamiről valamit és beregeltem,
-
Viktor77
titán
Most direkt megnéztem a PH!-s tesztet. Nekem volt igazam.
De milyen érdekes, törnöm kellett a buksimat, kb. a felét nem értem már annak, amit ott leírtam. Hiába, öregszem.
Ja, a témához szólva, eléggé bátortalan voltam, ahogy látom. Első megszólalásom a regelésem után 5 hónappal következett be. Így fogalmam sincs miért regeltem eredetileg.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
titán
En procituning ugyben jottem a PH!-ra. Nyitottam is egybol uj topikot, amiben aztan "ossze is ugrott" ket forumozo, akik jelenleg moderatorok. Ime: [link] Szoval erzekem van ehhez ugy nez ki.
Egyebkent kollegammal mar ez elott is rengeteget olvastuk az oldalt es mindenfele informaciot a szamtech cuccokkal kapcsolatban a PH!-rol szereztuk be. Ha kivancsiak voltunk egy vga-ra, akkor, nezzuk meg a Prohardver tesztet, talan ez is vezerelt, hogy ide fordultam anno segitsegert.
-
Snowy_owl
őstag
Igazából a teremtéskor keletkeztek. Isten nem 6 nap alatt teremtette a földet, hanem 7 nap alatt, és csak a 8. napon pihent meg, de erről már rég nem beszél senki, csak bennfentes körök tudják ezeket a dolgokat. Isten a 7. napon mondta, hogy: És lőn MODERÁTOROK. Ettől a naptól mindenki élete meg volt pecsételve.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
föccer
nagyúr
válasz #65675776 #77 üzenetére
LOL
Nem is tudtam, hogy a télapónak van ilyen hatalom a kezében.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
válasz Kolondrum #65 üzenetére
Mod úgy lesz valakiből, hogy szól hozzá az Úr, hogy "Itt az Olümposon úgy láttuk, hogy jófajta félisten lenne belőled. Villámokból csak bizonyos féléket kapsz, kvóta nincs. Fel akarsz jönni hozzánk?" Aztán vagy elfogadja az ember vagy nem.
A személyiség átalakulásán mit kell érteni?
-
Tálydi
senior tag
válasz Winner_hun #75 üzenetére
Tehát nem találtál másik ilyen topicot, ezaz!!!
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Tálydi
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
reg előtt readonly voltam.
anno a jelen gép építésének idején nekiálltam infotgyűjteni (2007 q2), aztán a hcgameren egyik ember mondta, hogy menjek át a ph! fórumra és nézzem a hardveraprót. így regeltem egy p5k vétele kapcsán. aztán sokat emlékeim szerint nem csináltam decemberig, amikor is végre lett pénzem memóriára meg procira a lapba -addig állt a polcon- meg egy x800gtora (jobbra nem volt pénzem), mert az s3virge 4mb a q6600G0al és a 4g rammal viccnek azért kissé erős volt (de, vista felment rá és kaptam 1.0ás élményindexet).
aztán elkezdtem a többi összetevőket vadászni... mire a gép úgy ment júniusra(!), ahogy elvártam, már emlékeim szerint fanatikus tag voltam hát így ragadtam itt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
.bableWes
őstag
lg kf750 tesztjét olvastam majd 2éve és volt 1-2 kérdésem.
elötte is volt egy regem a hd2600xt topikban tevékenykedtem pár napot. hosszu szünet majd most ez.töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Lenry
félisten
az első hszem alapján IDE-SATA átalakító kellett, gondolom azmiatt... (amit egyébként sosem vettem meg )
egyébként gondolom a Google hozott ide, legalábbis ismerősi körben én voltam az első PH!-s
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
juliabrilke
veterán
Egy tesztet olvastam az oldalon és ideszoktam.
-
vans?
őstag
En is a mobilarena altal, 3-4 eve kezdtem olvasgatni.
hábm bábm
-
caizzz
senior tag
egy szekszhirdetésre jelentkeztem!!!!!!!!!!!!!!!!
marakujás kőbányai
-
Brutális eb
addikt
Éppen a De Lorean-em fluxus kondenzátorát bütyköltem valami zárlat lehetett itt ragadtam mert még nem találták fel a visszatérésemhez szükséges alkatrészt......
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
ANT
addikt
Így.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
kmisi99
addikt
Még valamikor 2006 ot írtunk amikor telefon tesztet kerestem és rátaláltam a mobilarenára! Eleinte kb 1 évig folyamatosan minden nap ránéztem a mobilarénára teszteket nézegetni! Majd később kb 2008 ban a prohardvert kezdtem nézegetni és végül 2009 ben rátaláltam arra a fórumra ahol ami a gépházamról szól és beregeltem hogy kérdezzek pár dolgot! A blogoutot pedig 2010 nyár közepe óta olvasgatom napi rendszerességgel!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Rohamos mélyrepülésbe kezdett a hwsw és ez mellett még sok volt a tudatlan megmondóember.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Snowy_owl
őstag
Én már azelőtt is jártam ide szerintem, mielőtt regisztráltam.
Amiért regisztráltam, az nagy valószínűséggel ezért történt ugyanis regisztrációm után 5perccel megírtam vélhetőleg első hozzászólásom: [link]
Akkoriban k500i-m volt, az hozhatott ide, mert azon toltam ezt a gémet.Jó kocka voltam. Szilveszter éjjelén is gépeztem.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
tkesy
őstag
Nyolc év távlatából csak arra emlékszem, hogy ennek az oldalnak a fórum felépítése volt számomra jól átlátható, és a regisztrációm is csak azért történt meg, mert megszűnt a "vendég" opció...
De hogy hogyan keveredtem ide, azt már nem tudom....>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
nyunyu
félisten
Valami nyeremenyjatekra regisztraltam ezer eve, es csak a HWSW forum napokig tarto leallasai idejen jartam at ide bomlasztani a kozeget.
Aztan a kedvenc forumom egyre jobban lezullott, meg elegem lett abbol, ahogy kiutaltak a regi forumozokat, igy 2007 vegen attettem a szekhelyemet ide.
(addig volt ~50 hozzaszolasom itt.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
őstag
2008 júniusáig egy másik oldal olvasója voltam, mikor is az az oldal megszűnt és a tulaja itt a PH-n is jelen volt, így idekeveredtem, egy ideig, mint csak olvasó, aztán regisztráltam.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
sith7
félisten
VGA vásárlás, ismerős ajánlotta az oldalt
-
törölt tag
Regisztrációm napján már lendületből hozzászóltam egy hír topicjában. [link]
Utána nagyon rövid úton at alaplapos és memóriás topicokban találtam magam, majd nem sokkal később (reg után egy hónappal) a TV2000XP Expert topicban. Szóval mondhatni nem sok változás történt a fórumhasználati szokásaimban ez alatt a szép lassan hat év alatt.
(Egyébként két és fél hónappal korábban regeltem egy másik felhasználót. Megélt kemény egy hozzászólást. Hogy miért nem azt használtam később, azt senki meg ne kérdezze, mert fogalmam sincs.)
-
biker
nagyúr
9év után ki emlékszik erre
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
művésznő4
senior tag
válasz LadyLorien #43 üzenetére
Nekem egyszer Ollie hitte, hogy másodregem van Csillag5-re (Csibe). Hasonló volt az írásunk, az IP címünk (néha egymástól is írogattunk), a stílusunk, minden....nem hiába, unokatestvérek vagyunk. Ha Zodi nem bizonyítja, hogy mindkettőnket ismer, aki lehet, hogy repültem volna.
-
válasz LadyLorien #43 üzenetére
Várjál nekünk még vannak a házban akik regelhetnek, de ha kivágnak vagy valami.......
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz #65675776 #13 üzenetére
Ez az első hsz-em, de kb. 1 hónappal korábban regisztráltam, szóval passz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mobilkérdés miatt. Teszteket olvastam, dögivel, és valamihez hozzá akartam szólni, így regelnem kellett. 1 évig csak passzív voltam. Alig néztem vissza, és úgy két éve lettem logout "függő".
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
e=mc²
őstag
Nem emlekszem.
Ambulimax Provider
-
Tálydi
senior tag
Már nembírok mindenkinek írni Köszönöm mindenkinek,hogy megosztotta/ja velem/velünk
(#39) joey20 :Hopácska
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
No-kia
addikt
mobilarénán kerestem avi->3gp konvertert a 6230i-mhez. Aztán ittmaradtam, átterelődtem hardver témához és már örökre itt is maradok
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
Az úgy volt hogy lett egy kis extra pénzem és venni akartam valami nagyon faja gépet ´es a PH-n találtam információkat. Aztán volt egy nyereményjáték, azon csak regisztrációval lehetett résztvenni, így regeltem és nyertem is egy joystick-et. Akkoriban a fórumokban még reg. nélkül is lehetett hozzászólni
-
Grafiqs
őstag
Én bő 7 éve regisztráltam. Emlékeim szerint egy IBM (pontos tipusra már nem emlékszem) volt problémám. Ezért regisztráltam. Bár már korábban is ismertem a PH!-t de csak read-only módban.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
anulu
félisten
több, mint 8 éve volt. asszem talán valami alaplapos cucc miatt regeltem.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
szombatitomi
senior tag
14 éves voltam, akkor építettem meg az első gépemet. és itt érdeklődtem, hogy jók-e a cuccok amiket kinéztem. emlékszem, újoncként Keldor papát zaklattam ezzel privátban...
-
-
Tulipanti
tag
A Párom volt sokat itt, aztán én is nézegett a macska topicot meg ezeket és utána engem is regisztráltunk.
[ Szerkesztve ]
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Tálydi
senior tag
Halkan megsúgom, ezért nem mertem topicot nyitni, (tudom hogy van erre készült topic. hogy nyissunk-e újat, vagy csak kényszer ) mert gyanítom, hogy van hasonló, de személyes bejegyzésekben elfér, szerintem.
(#24) joey20:Angol PH, az valóban elég rég lehetett.
(#26) Móci :
Eeeeh, what’s up, doc?
-
ABE
őstag
Egyébként akkor őrülök meg, ha Winner_hun erre a témára is talál topikot, és belinkeli.
-
joey04
titán
K800 miatt regisztráltam, bár jóval korábban is olvastam az oldalt. Magyar nyelv nem volt benne, csak angol, ez volt a problémám.
-
Igen visszanéztem, egybevág mert éppen vége volt az összes órámnak és a studióban beregeltem a 3XXMHz-es celeronon. Az a hülye csicseriborsó ajánlotta, hogy a PH-ra nézzek fel. Fúú de rühelltem a stílusát.
-
Tálydi
senior tag
válasz #65675776 #15 üzenetére
Ja, azt hittem tudsz valami okosságot
(#16) Móci:Márcsak a híres Móci féle hajkorona miatt megérte
(#17) ABE:Viccelsz, legjobb
(#19) SymbianOS:?
(#21) LadyLorien:Én is ide vonzottam pár embert
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
LadyLorien
tag
Párom állandóan itt lógott, aztán kíváncsi voltam, hogy milyen oldal ez... végül itt ragadtam.
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
7600 GS
addikt
Bátyám után szabadon. Én 12 (nemröhög ) éves koromban regeltem ide, akkor még nem igazán szakmai témákban jártam-keltem, inkább a PC Style topikban csodáltam a szebbnél-szebb gépeket.
-
Ennek nem lesz jó vége.
-
bpx
őstag
2001 végén kezdtem a gimnáziumot informatika tagozaton, akkor kerültem kapcsolatba először az internettel a számtech. teremben
hardveres "műveltségem" teljes egészében a pc-guru/gamestar magazinokból szereztem (+amit otthon kontárkodtam )
aztán egyik osztálytársam mutatta az oldalt, és itt ragadtamazt azért be kell valljam, hogy ez azt hiszem a 3. vagy 4. regem ide, mert akkoriban még nem lógtam itt ennyit, és elfelejtettem a jelszavam 1-1 hosszabb kihagyás után (e-mail címből meg már persze rég másikat használtam)
-
ABE
őstag
-
Móci
addikt
Mivel jó pár ismerős már regisztrálva volt, gondoltam én is csatlakozom a közösséghez, na meg mivel már megvolt a saját gép, pont jól jött.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Thome
veterán
Vettem anno egy elég tré notit, és megfogadtam, hogy a következő gépnek utánanézek, nem kell beleesni mégegyszer ebbe a hibába. Így rátaláltam a Prohardverre, és ott elkezdtem érdeklődni a milyen notit topikban. Aztán egyre jobban belemélyültem a dolgokba, ezután jött a Gamepod, Mobilarena majd a Logout.
Eredetileg "Thoma"-nak indultam, csak már regisztrált név volt, durci voltam, aztán lettem Thome.
Ez volt az első hsz-em: LINK
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
asszem én is egy topiknyitással kezdtem, talán a WinXP x64-ről, mivel az terveztem használni, persze már volt egy... azóta se nyitottam egyet se
[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
(#1) Vakegérke: Tényleg jó itt lenni, ha nem is pont a ph nak köszönhetően, de sokat kaptam innen(jót)
(#2) ollie&(#4) ftc:Az öreg motorosok
(#3) Bling95:Ismerős helyzet.
(#5) ABE:A te blogírásaid nélkül azért páran kevesebbek lennénk
(#7) SymbianOS:Újoncként topicot nyitni bátor voltál!
(#9) EczkE:Én is mobilarénán kezdtem
(#12) Thome:Még gamepodra nem merészkedtem, így is túl sokat vagyok az oldalon
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
EczkE
veterán
Már nem is emlékszem, pedig nem volt olyan régen. Lassan 3 éve, hogy regisztrált tag vagyok, de már előtte is olvastam. Akkoriban csak a Mobilarenát, aztán szép lassan mindent elkezdtem olvasni.
Egy barátom mutatta meg az oldat. Az első hsz-em pedig itt olvasható.
Szerk.: Most, hogy megnézetem mikor is írtam azt a hozzászólást, már biztos, hogy amiatt regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Fadam
tag
Először még csak Hoc-ot olvasgattam aztán valahogy rátaláltam a Prohardverre is, később meg már csak ezt olvastam olvasom még most is. Regisztrálni akkor regisztráltam amikor egy gépet kellett beárazni. Ez volt az első hsz-em.
-
Nokia 9500 Hard resetet akartam megtudni, nyitottam egy új topicot és rececam úgy leordított mint álat. Mondom mit pattog.... Évekig mivel nem volt netem nem léptem be majd újraélesztettem a regem csak azért ez a nevem.
-
akom
őstag
A régi netem miatt kellett egy közösség ahol meg tudjuk beszélni a hibákat, van net nincs net ?
Szóval a Fibernet kábelnet topic miatt reggeltem. -
ABE
őstag
Tudja a fene, annyi biztos, hogy az első hozzászólásom egy Leadtek TV tunerrel kapcsolatos volt, talán pont azért regisztráltam. De az is lehet, hogy még korábban, más ügyben találtam meg az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Több mint 8 éve volt volt az 9 felett is kitudja már .....regelés is csak a vendégmód vége miatt lett
-
Bling95
őstag
Telefont akartam venni, nézelődtem aztán gugli ideirányított mobilarénára, aztán egy idő után elkezdtem olvasgatni a lapcsalád többi tagját . azóta is ittvagyok
-
Nem emlékszem régen volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vakegérke
félisten
Hasonló okból regisztráltam. Egy DVD íróról kerestem információkat, és a gúgli engem is ide irányított. Megtetszett a környezet, a tagság segítő készsége, és mivel kérdezni is akartam, be is regisztráltam.
Később blogot is nyitottam.
Függő lettem, de egyáltalán nem fáj ez a betegség.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest