Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Szívesen, nincs mit.
*
faevike29-nek Szia! Tényleg nem fájt! De az is igaz, hogy elôre szóltam neki, hogy az érzéstelenítôkre érzékeny vagyok.
Más esetben ui tapasztaltam már a fájdalomcsillapító efedrint (ephedrine) tartalma miatti erôs szívdobogást és átmeneti (egy hónapig tartó!!) vérnyomás emelkedést is..Szóval emiatt említettem meg, hogyha lehet, akkor nekem valami más fajta (efedrin mentes) érzéstelenítôt adjon. Azt mondta, hogy kisebb adagot fog adni.. Hmm. Emiatt megint aggódtam --magamban- , hogy hátha akkor meg nem zsibbad el eléggé. De kár volt izgulnom, mert így is (kisebb adag érzéstelenítôvel is) annyira elzsibbadtam, hogy néha azt sem tudtam, hogy a fölül vagy az alul dolgozik a számban.
Sok sikert a vizithez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest