- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CPU-im eddig
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Kb 2200 Ft-tól már lehet találni.
Sőt most, hogy nézegettem van ahol alapból adnak a tablet mellé ilyen tokot is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Binczet
tag
Nagyon jól néz ki a notesz+billentyűzettel! Mennyi volt a bill.?
-
Blindmouse
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Még kicsit várok, amíg az ips-es kapacitív tabletek kaphatóak lesznek kínában. Gyárják már az első példányokat, de a második generációja majd nem csak 1-1 ipad koppintás lesz, na majd akkor.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Graphics
Jómunkásember
Itt olyanok vannak hogy hűűűh végig nézném őket és a jobbakból válogatni kéne
Már ha van olyan hogy jobbBármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Na jó... azért egy így kicsit gyenge ... xFone X1: MTK6516 dual core 460MHz+280MHz
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DiamondBack #32 üzenetére
Gondolom az első kép az komplett nyúlás a HTC-től ,de azért kíváncsivá tett a szerkentyű
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
DiamondBack
senior tag
épp ezt nézem én is... xFone-X1 ?
-
Luissimo
veterán
Szia.
én egy Dropad A8 M7009 tabletről pötyögöm ezeket a sorokat Neked.
jó gépet vettél, de sajnos a rezisztív kijelző sokat ronthat az élvezeti értékén.
kérdésemlenne, ha nemgond, keresnélek privátban. -
GeoPhoto
tag
válasz Blindmouse #27 üzenetére
Pandawill korrekt eddig, szépen becsomagolt cucc, rendes tracking (ha már az országba ért, akkor a Posta.hu-n követheted!)
Pont most voltak nagy akciók, húsvétkor tojáskeresés (max 10% kedvezmény) illetve arculatváltás, akkor még durvább leárazásokkal.
Már régen is hallottam a cégről, de amikor még tavaly néztem drágák voltak, de ez most megváltozott, plusz elolvastam a külföldi véleményeket is a cégről és végül mertem rendelni...
Nekem most Eken WM8650-es tabletem van, gondolkoztam, hogy írok róla, de mivel ez most az abszolut alsó kategória, ennyi jót nem tudnék összeszedni... Ami lényeges, hogy összesen kb. 2-3 nagy gyártó van egy-egy típusra, ezért a forumokon is lehet látni, hogy szinte azonos firmware-ekkel futtathatók, vagy legalább a javítások ugyanúgy müködnek
-
Gusztáv
addikt
@Blindmouse: Nem tudom, én még nem rendeltem tőlük. Itt le van minden írva a szállítással kapcsolatban, ha tabletet akarsz, az regisztrált csomagként küldik. Így tudod figyelni mikor hol jár, és annak is nyoma van, ha valahol eltűnik. Én eddig 2 dolgot rendeltem ebay-en postán, mindkettő megjött (USA, Anglia).
Kicsit átírtam az ismertetőt, bekerült egy rész a bluetooth-al kapcsolatban (5. oldal).
Laci
-
Blindmouse
senior tag
Mennyire megbízható ez a... pandawill? Úgy értem hogy postáznak, van-e pénzvisszafizetés ha a posta közben eltűnik a cucc?
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
simonzé
addikt
Tök informatív írás, és mindenre kiterjed. Azért az a herélt market dolog nem az igazi. Remélem találsz rá megoldást, majd írd már meg! Dankesőn!
I don't fit in. I fit out.
-
Saccco
nagyúr
-
Gusztáv
addikt
Sőt van már kapacitív LG IPS paneles is: Gpad GForce.
Laci
-
Gusztáv
addikt
@Saccco: már van kapacitív kijelzős is hasonló áron gTab G9, de nekem ennek nem tetszik a design-ja (a rezisztív kijelző engem nem zavar, inkább lenne benne egy kicsit jobb minőségű panel /fényerő, betekintési szög, színek/)
@szaszlaci: persze ez teljesen egyénfüggő, nálam valahol itt van a határ. Túlélném simán, ha nem lenne meg, de nem bántam meg azt, hogy megvettem. Most legtöbbet ebook olvasónak használom.
@Tigerclaw: nem tudom, hogy egy Magyarország - Kína összehasonlításból ki jönne ki jobban . A doboz dolog nagyon egyszerű, más termékét árulják saját név alatt (hogy mi értelme, nem tudom, a Ramos egy ismertebb név). Látunk ilyet Európában is, lásd mobilszolgáltatók. Ami a kínai iparban durva, az a fejlődés hihetetlen mértéke. Eljutottak a mindent lemásolunk dologtól a saját fejlesztésekig. És a lemaradásuk is kezd csökkenni, pillanatok alatt kijöttek ők is a Cortex-A9 procikkal, sőt már van náluk Tegra-s tablet is, csak az már nem olyan olcsó.
Laci
-
Gusztáv
addikt
-
hitvanyalak
senior tag
Korrekt iras!Tetszett, hogy a hibak is, objektivan, szepen le voltak irva. Az ara pedig tenyleg jo.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Tőled is megkérdezem, hátha nem jársz a másik tablet-teszt topicban.
Ha véletlenül akad egy usb-s gamepad-ed. Kipróbálnád, hogy megy-e az otg-n keresztül?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gusztáv
addikt
válasz Drótszamár #2 üzenetére
Megvan a 8GB flash, de szét van bontva 2 részre. 512MB programoknak, a maradék meg minden másnak.
Laci
-
Saccco
nagyúr
válasz szaszlaci #13 üzenetére
Olcsóbban is vannak.
Extrém példa: 7" 2.3 - 99,99$
Még egy: 7" 2.2 Flash 10.1 - 88,99$Egy jól használható: 7" 2.2 Multitouch Samsung Chip - 183$ - Erről írtam egy elmélkedést a blogomba is.
Szóval azért vannak elég komoly eszközök. Már régen nem az 1.7-es (!) Android tableteknél tartanak.
-
szaszlaci
addikt
Valahogy nem adnék 50.000 Ft-ot, hogy a kanapéról megnézzem a fészbukot, ki kit bökött meg. Biztos szűk látókörű vagyok..
A cikk persze jól sikerült!
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Saccco
nagyúr
Jó cikk.
De engem még mindig az a fránya rezisztív képernyő tart vissza.
Viszont külön thx a pandawill linkért, ezt nem ismertem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos az író több megjegyzéséből is azt lehetett kiolvasni, hogy a "kínai" az még mindig 'kínai". Gondolom ez az államformájuk mellékhatásaként jelentkező belföldi "igénytelenség"-ből fakad. Hosszú ideje megszokták otthon, hogy a minőség a mennyiség mellett nem fontos dolog. Maradt meg dobozuk, manual-juk a korábbi szériából, miért ne használnák fel. Tudják, hogy az android market húzónév, miért ne reklámoznák azzal. Rengeteg kis apró csúsztatás, amit nálunk Európában nem tehetnének meg szankciók nélkül. (a tengerentúlról nem is beszélve)
(Félreértés ne legyen, nem nézem le a Kínaiakat, a rendszer, a politika a hibás náluk és nálunk is, nem az emberek)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
rep3at
őstag
Nagyon tetszik a tablet és a teszt is, gratulálok.
Forward thinking. كرر
-
Chosen
addikt
Ez is mehet a levesbe a többi próbálkozással együtt.
-
cerlux2008
csendes tag
Az utolsó oldalon írta a kedves szerző, hogy néhány program esetleg azért nem indul el, mert a programok még nem támogatják a processzort. Ez Androidon nem úgy van, hogy a programok egy virtuális gépen futnak, tehát a proci elvileg nem oszt nem szoroz?
Egyébként király kis gép, ezért az árért meg pláne.
-
EmThor
addikt
Olcsó és nem ráz... kijelző viszont gáz. Egyébként thx!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
kmisi99
addikt
ez az ankaka.com nagyon durva 20k ért durva hogy mit vágnak hozzá az emberhez.
-
gzbotii
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
Meglepő volt az új hardver jelenléte, érdekes hogy eddig még telefonokban nem láttuk ezt a procit, hisz még a flash-t is tudja, és a teszten sem volt olyan gyenge
És szép teljesítmény, az első használható Tablet Kínából, talán a kijelző kicsit gyenge, viszont a netbook összeállítás igen pofásBármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Drótszamár
őstag
Wits a81e kínai csodán így kell a marketet helyre rakni: Google Market Fix See All Apps
Próbáld ki, lehet működik nálad is.
Ja és munkában a kínai marketing, avagy így lesz a 8 GB-ből 500 megabyte:
8 GB = 8 Gigabit = 1 Gigabájt
Ha ebből kivonod az androidot, az alkalmazásokat, a játékokat akkor megkapod az 500 megabyte szabad helyet.
Szinte az összes kínai tabletnél alkalmazzák ezt a megtévesztő jelölést.[ Szerkesztve ]
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
GIJoe
addikt
Köszönjük az írást! Remek hw van alatta, de kissé kiforratlannak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X eladó
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- T495 27% ÁFA 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar