- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Ó, ugyan...csak csinálom a feszkót és nem vesztem szem elől a legrosszabbat.
Lehet, hogy a balkukackodás eredményeképp nem tudják portolni a játékot, de aminek nagyobb a valószínűsége, hogy csiszolni kell még a tökéletesen optimalizált működéshez.
Nemsokára úgyis elárulják mi a tünet.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
fogtunder
nagyúr
én egyébként szívesen kipróbálnám a PC verziót is, a negyedik részig PC-n játszottam őket, de az előzetes gépigény alapján szarabbul fog futni a G3220+GF 750Ti kombón (abba most ne menjünk bele, hogy a proci nem tudja kihajtani a kártyát rendesen), mint a PS3-on.
szóval az érdeklődésem mérsékelt, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt a részt értelmesen portolja-e majd a Rockstar.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
kmisi99
addikt
válasz seederking #28 üzenetére
Optimalizálatlan
-
Petyyyyy
addikt
Hupsz, nem ide.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
kmisi99
addikt
Legalább remélhetőleg nem lesz optimalizált, felőlem adják ki nyáron, csak szarabb gépen is fusson!
-
titán
Az amugy nem tok mindegy mikor jelenik meg egy jatek?
-
Jhonny06
veterán
Még szerencse, hogy január közepén vettem egy PS4-et, már rég végigvittem, valószínűleg másodjára is befejezem, amire megjelenik, sőt.. vicc az egész. Amúgy alapvetően PC-s vagyok, de tökéletes a játék konzolon (a grafika is meseszép), egyedül a célzás nem olyan egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #16 üzenetére
Nekem 6 évig nem volt konzolom, pc-n nem szeretek játszani, de most rám jött, és nem tudom hogy bírtam ilyen sokáig nélküle. PC-m amúgy sincs, és pénzt sem adnék érte. De ha már vettem konzolt, vettem hozzá egy új TV-t is, meg házimozit, úgyhogy most öröm-boldogság.
-
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #7 üzenetére
ezt akartam írni, csak smiley nélkül. Én csak egy játék miatt vettem decemberben xbox-ot, és pont azzal játszok a legkevesebbet.
-
Próbáld meg ezzel [link] és egy Tesla K80 hátha elmegy majd 1024x768-on. Lassan ideje abbahagynom a trollkodást.
És még mielőtt valaki jön okoskodni, tudom hogy mire való a Quadro és a Tesla
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
T.G.B
tag
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
pont egy titán árának a felét szánom gépre ára -
marositech
senior tag
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
Akkor kit kell beperelni? Van példa rá!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
-
T.G.B
tag
válasz marositech #8 üzenetére
mondjuk az is igaz, remélhetőleg mire kijön addigra az Amd R9 3XX- as széria is megérkezik
-
T.G.B
tag
válasz Klaus Duran #7 üzenetére
hát ha tudom hogy ennyit késik akkor már vettem volna tavaly de így már megvárom, mert pont erre spóroltam fél évig hogy tudjak olyan konfigot venni amin fut maxon FHD- ban
( jó persze nem csak ezért veszek új gépet )
-
marositech
senior tag
Nekem ez teljesen jó!
Több időm van pénzt spórolni az új vasra. HÁHÁ!Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Vegyetek konzolt.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Petyyyyy
addikt
válasz seederking #3 üzenetére
Nem akarom tönkrevágni a napodat, de mint (pályakezdő) szoftverfejlesztő tudom, hogy a csúszás oka nem mindig a nem tökéletesen optimaliztált működés, hanem a kvázi félkész állapot.
Jelen esetben mondjuk megnyugtató pont lehet, hogy egyszer már megcsinálták a játékot más platformra, szóval talán tényleg csak optimalizálgatnak.Egyébként meg azt hittem már rég megjelent, vagy van aki már tolja is mert előrendelte jó pénzért. Erre sehol semmi...
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
T.G.B
tag
-
seederking
őstag
Akkor b@szom földhöz magam,ha ennyi várakozás/csúsztatás után egy optimalizálatlan sz@rt adnak a kezünkbe.
-
kemotox
addikt
Kit érdekel a GTA mikor lesz Just Cause 3? Ha így haladunk az még előbb is fog kijönni (június elvileg) Én nagyon vaciláltam a két játék között, mert csipázom ezt a stílust, de két játékra nem fussa, meg eggyel is el vagyok sokáig. De mostmár nagyon a JC felé áll a mérleg nyelve.
-
OutsideR
aktív tag
Dehogynem
Amúgy tényleg gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest