- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Ó, ugyan...csak csinálom a feszkót és nem vesztem szem elől a legrosszabbat.
Lehet, hogy a balkukackodás eredményeképp nem tudják portolni a játékot, de aminek nagyobb a valószínűsége, hogy csiszolni kell még a tökéletesen optimalizált működéshez.
Nemsokára úgyis elárulják mi a tünet. -
fogtunder
nagyúr
én egyébként szívesen kipróbálnám a PC verziót is, a negyedik részig PC-n játszottam őket, de az előzetes gépigény alapján szarabbul fog futni a G3220+GF 750Ti kombón (abba most ne menjünk bele, hogy a proci nem tudja kihajtani a kártyát rendesen), mint a PS3-on.
szóval az érdeklődésem mérsékelt, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt a részt értelmesen portolja-e majd a Rockstar.
-
kmisi99
addikt
válasz
seederking #28 üzenetére
Optimalizálatlan
-
Petyyyyy
addikt
Hupsz, nem ide.
-
kmisi99
addikt
Legalább remélhetőleg nem lesz optimalizált, felőlem adják ki nyáron, csak szarabb gépen is fusson!
-
Az amugy nem tok mindegy mikor jelenik meg egy jatek?
-
Jhonny06
veterán
Még szerencse, hogy január közepén vettem egy PS4-et, már rég végigvittem, valószínűleg másodjára is befejezem, amire megjelenik, sőt.. vicc az egész. Amúgy alapvetően PC-s vagyok, de tökéletes a játék konzolon (a grafika is meseszép), egyedül a célzás nem olyan egyszerű.
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran #16 üzenetére
Nekem 6 évig nem volt konzolom, pc-n nem szeretek játszani, de most rám jött, és nem tudom hogy bírtam ilyen sokáig nélküle. PC-m amúgy sincs, és pénzt sem adnék érte. De ha már vettem konzolt, vettem hozzá egy új TV-t is, meg házimozit, úgyhogy most öröm-boldogság.
-
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran #7 üzenetére
ezt akartam írni, csak smiley nélkül. Én csak egy játék miatt vettem decemberben xbox-ot, és pont azzal játszok a legkevesebbet.
-
T.G.B
tag
válasz
Klaus Duran #11 üzenetére
pont egy titán árának a felét szánom gépre ára -
marositech
senior tag
válasz
Klaus Duran #11 üzenetére
Akkor kit kell beperelni?
Van példa rá!
-
-
T.G.B
tag
válasz
marositech #8 üzenetére
mondjuk az is igaz, remélhetőleg mire kijön addigra az Amd R9 3XX- as széria is megérkezik
-
T.G.B
tag
válasz
Klaus Duran #7 üzenetére
hát ha tudom hogy ennyit késik akkor már vettem volna tavaly de így már megvárom, mert pont erre spóroltam fél évig hogy tudjak olyan konfigot venni amin fut maxon FHD- ban
( jó persze nem csak ezért veszek új gépet
)
-
marositech
senior tag
Nekem ez teljesen jó!
Több időm van pénzt spórolni az új vasra. HÁHÁ! -
Vegyetek konzolt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
seederking #3 üzenetére
Nem akarom tönkrevágni a napodat, de mint (pályakezdő) szoftverfejlesztő tudom, hogy a csúszás oka nem mindig a nem tökéletesen optimaliztált működés, hanem a kvázi félkész állapot.
Jelen esetben mondjuk megnyugtató pont lehet, hogy egyszer már megcsinálták a játékot más platformra, szóval talán tényleg csak optimalizálgatnak.Egyébként meg azt hittem már rég megjelent, vagy van aki már tolja is mert előrendelte jó pénzért. Erre sehol semmi...
-
T.G.B
tag
-
seederking
őstag
Akkor b@szom földhöz magam,ha ennyi várakozás/csúsztatás után egy optimalizálatlan sz@rt adnak a kezünkbe.
-
kemotox
addikt
Kit érdekel a GTA mikor lesz Just Cause 3? Ha így haladunk az még előbb is fog kijönni
(június elvileg) Én nagyon vaciláltam a két játék között, mert csipázom ezt a stílust, de két játékra nem fussa, meg eggyel is el vagyok sokáig. De mostmár nagyon a JC felé áll a mérleg nyelve.
-
OutsideR
aktív tag
Dehogynem
Amúgy tényleg gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged