Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Az oktatás mindig is kereste a helyét. Magyarországon főleg a változó ideológiák követése okán.
De nem arról van szó, mindenkinek magasan kvalifikált embernek kell lennie. Jó lenne, de ez ma álom kategória. Inkább arra kellene törekedni, hogy az első 8 osztály vérére írástudó gyereket neveljünk. Ír, olvas, értelmez és számol. ÉS megtanul gondolkodni. Nem a poroszos lexikális műveltség, hanem a gondolkodás irányába terelve a tanítást. Lehetőleg fel tudja ismerni, ha marhaságokkal akarják etetni.
Most azért nagyon jól látszik, nem ebbe az irányba tanították az emberek többségét. Ezért született a bejegyzésed, ha jól gondolom.Néhány napja tankoltam. Az előttem fizető nyugdíjas elmondta a kutasnak, hogy azért tankol a legjobb minőségű benzinből, mert 100 kilométerenként egy liter benzint spórol meg vele. Az épületből kifele menet láttam az autóját az emberünknek. Nem mai darab, jól karbantartott 20 év körüli járgánynak tűnt. Elkezdtem gondolkodni miért vesz drága üzemanyagot. Anyagilag nem éri meg, akkor miért?
Egyetlen lehetséges választ találtam. Az egy liter megtakarítással jobban kíméli a környezetet, mint a pénztárcáját. Ezt a gondolkodást nem nehéz átadni az utánunk jövő generációnak. Persze akkor, ha valóban felismerjük a szlogeneken túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CNC topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GoPro 10 Hero Black
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- be quiet BQT S6-SYS-UA-550W 80+ minősítésű tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi