- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
500MB-os netcsomag? Sok mindenre, nekem eddig kb. 80MB-t sikerült a két és fél hét alatt használom, pedig amikor úton vagyok nyúzom. Chatelek, Opera Mini-vel böngészgetek, néha egy kis Google Maps is beficcen. Igaz ez nem több napi fél óránál, mikor megyek haza és vissza az albérletbe akkor hosszabb, 1-2 órát elpiszkálom a drágaságot , ez heti két alkalommal van.
Más (mondhatni breaking): tervben a hivatalos Eclair 2.0 frissítés, [link]
-
grizzancs
csendes tag
A motorola azert lehet jobb, mert gyorsabb, es nagyobb a kijelzjoe jobb feltonbassal, ez neha belassul, de nem veszes. A billentyuzet nem lehet rossz, de fonoknek Dev G1 van, azt mondta 1.5 ota (abban van eloszor virtualis bill) nem is hasznalja
en mondjuk el tudom kepzelni, hogy hasznos lehet.
500 mb mindenre eleg, ha appokat wifirol toltesz
nekem az utobbi egy hetben volt 15 mb, pedig hasznalom, de nem netezek 24/7, de amikor kellett meg tudtam nezni amit akartam, es SSH es egyebkent ejjel nappal fent van neten, hogy leveleket nezzen, meg ilyesmi. (persze ha 3gn youtube-ot nezel valoszinuleg tobb kell, ezt nem tudom)
Na ehhez kepest naponta 15 mb is lehetne... ha meg nem hasznalod ki, akkor ertelemszseruen a kov napon lehetne +ennyi
Ugye a media (flash, kepek, videok) a sok egy oldalban, na flash az ugye nincs (nem tudom lesz-e - utana kell nezni, youtube van), kepek - nem nagyfelbontasu kepeket tartalmazo oldalakat fogsz preferalni mobilon
ami meg csak ott van kep az elfer...
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest