- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Köszi az infot a Sculptrisról, kipróbálom. Mindig hadilábon álltam a digitálisan saját kezüleg készített modelekkel, textúrákkal, így hátha sikerül a "tehetségem" digitálissá alakítani.
Egy leaderboard készítése talán még egyszerűbb dolog, mert ott csak egy egyszerű adatbázis szinkronizációra van szükség. Majd utána az ott tárolt adatok vannak megjelenítve.
A bonyolult az valóban az, hogy a másik játékos műveletei valós időben vannak szinkronizálva. Abba még én sem vágnék bele. Legalábbis egyelőre.Sok sikert a fejlesztéshez!
-
elithun
őstag
De jó, érdekes látni ahogy fejlődik.
Tereptárgyakat és dialógusablakokat is mind ti rajzoljátok? Azokat is Sculptrisban?
Én épp egy HoMM és böngészős játék egyvelegén dolgozok, de nekem még közel sincs mit felmutatni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az első blogot itt olvashatod el: Egy körökre osztott stratégia születéseMivel az előző blogbejegyzést kicsit...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest