Új hozzászólás Aktív témák

• Lacika112

aktív tag

kezdjük el :D

sofi light (295 huf? vagy 285? nem emlékszem )
    ekkortájt voltam 11?12? éves

moon piros
    gyenge lett a sofi kb 13 éves

viceroy piros
    kihalt a moon (kicsit "karcos íze volt de én nagyon szerettem)

barna szofi (kemény) majd - barna sofi (puha)
    nem jött be annyira a viceroy, ezt kb 15 éves koromig toltam
    a puha barna sofi az egyetlen amit élvezettel el tudok szívni a "gyári" cigikből mind a mai napig

töltény
    magyar dohány - puszta dohány (ezt nagyon csípte a család mert kimondottan finom illata volt)
    beköszöntött a 16 .életévem és a töltött cigi már gyenge volt mindegy mit töltöttem bele

tekerés
    ezt kb azóta űzöm (12 éve sacperkb) papír: Colombus, Primusz se rossz de nem az igazi
    dohányt azóta piros Golden gate, (jelenleg West) szűrőt nem teszek bele csak tippet, csigát stb ki hogy ismeri

volt is vele gondom olyan 18-9 évesen, ugyanis megesett az eset hogy leigazoltattak és ruházatátvizsgálást hajtott végre a két kőkorszaki paraszt aki "rendőr?" néven futott, előre letekertem még akkoriba 20-30 szálat ment cigis dobozba azt gooo suli, meló stb, na kinyitotta ez a két barom a dobozt azt elkezdtek keménykedni hogy na most aztán nagy bajba vagyok XD
    elkezdték szétszedni a cigiket hogy megfogták Pablo Escobart és fú de rossz lesz nekem
    nem tudom mit remélt a két okoska de amikor csak és kizárólag dohány volt benne amit addig szépen egy hirdetőújságra morzsolgattak szét bosszúból szélnek engedték és még vagy 10 percig ecsetelték idézem " ku..a nagy mákod van kiskö..ög mert ha lett volna benne valami most szétb..znánk a fejed te ro..dt bu.i"

azóta is boldog vagyok ha "rendőrt?" látok hisz csodás emlékeim vannak velük kapcsolatba, gondolom nem egyedi a "rokonszenv" hisz ők szolgálnak és megfélemlítenek

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés