Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Edifier R1600T III és Edifier R980T 2.0 Aktív hangfalak
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
sünpávakutya
csendes tag
Hát csak van valaki az ismerőseid között, aki látott már csavarhúzót? Az elektronikai boltokban 100 Ft körül kapsz megfelelő dugót (IEC-320 power plug; az apa a C14, az anya a C13 csatlakozó; ez az a "késes" póver csati, ami többek közt a PC tápokon is van). Én pl. vettem három "igénytelen, óccsó" 3 m-es, világítós kapcsolós és anélküli Tecskós hosszabbítót, darabja volt vagy kétszáz forint. Dugó levág, "késes" apa póver dugó igényesen rászerel; örvendezik.
Januárban viszonylag kedvező konstrukcióban tudtam venni egy pár hónapos ("agyonhasznált") APC Back-UPS RS 1000-est. Őkelme seggén van hat akku-backupos és két csak zavarvédett kimenet. Az előzőekbe mennek a direkt "monitorkábelek" (ahogy valaki hívta itt a fórumon) a géphez, külső íróhoz, monitorhoz etc.; a maradékba az átalakított kapcsolós elosztókkal azok a cuccok, aminek szünetmentes táplálás kell és géptől külön is kapcsolhatónak kell lennie, de nincs saját kapcsolója (pl. router + a nethez tartozó cuccok). A nem backupos, csak zavarvédett kimenetbe ment az összes Hi-Fi cucc és az olyan külső cuccok, ahol nem fontos a szünetment (pl. az ezer éves, külső keretben lévő, kegyeletből meghagyott DVD-író vagy a scanner). Természetesen telefonvonal-védelem is van és USB-n kommunyikál a géppel az UPS. APC-nél beregisztri után ingyen letölthető progi (PowerChute) van, ami eltünteti az energiagarázdálkodásból a win saját UPS-hülyeségét és átveszi a menedzselést.
19" CRT-t használok jelenleg: 0 terhelésnél a gép cca. 70 W, a monitor cca. 90 W, a többi cucc 5-6 W; így szokott 29...31' áthidalási időt jósolni.
Napközben gyakran megy a gép monitor nélkül, így a PowerChute logjából láttam, hogy nemrég egy kora délelőtt 40' áramszünet volt.
De ezt csak a logból tudtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Honnan ismerni meg az igazi gépfüggőt? Talán attól, hogy ő a legtürelmetlenebb amikor...
- Tesla topik
- Mazda topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest