Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Szia!
Nagyon szuper leírás, anyum pont most kapott egy ilyen telefont, hát a gyári rendszerrel elég gagyi.
A kérdésem az lenne, hogy Lineage OS-el is fog kapni a telefon OTA biztonsági frissítéseket?
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Nekem mintha hangosabb lenne ezzel valamivel. Gyárilag nagyon korlátozott volt.
Egy valami nagyon fontos! Telepítés után teljes merítés kikapcsolásig, majd töltés, mert különben gyorsan merülget. Gondolom a kalibrációt eldobja ilyenkor.
-
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #3 üzenetére
Igen, van benne, extrém takarékos néven.
A kamera hozza ugyanazt a minőséget, mint a gyári, a fókuszálás sokkal gyorsabb, és legalább mindig próbálkozik.
A hangerőről pedig annyit, hogy gyárilag is nagyon hangos volt a telefon, de ezzel a ROM-mal még hangosabb. Nálam pl a csengés nem a maxon van, hanem 3-mal visszább -
-
sztivo
őstag
válasz
Lalikiraly #1 üzenetére
Hidd el, így már annak tűnik, néztem régebbi modelleken hogy kell... De 2/3-a volt megegyező. Nekem kb 4 órámba telt, mire rájöttem mit hogyan kell. Így utólag már persze fél óra lenne az egész
-
Hát nem semmi, de még kétszer meggondolom belevágjak e. Nem tűnik nekem azért annyira letöltjük és telepítjüknek. Azért lekell pár dolgot szedni ilyesmi, ámbár a végeredmény magáért beszél valóban.
Megvárom az új updatet és ha nem muzsikál úgy akkor lehet felrakom. Semmit nem vesztek, max féltégla lesz
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom sokan szembesültek már a készülék borzasztóan optimalizált rendszerével. Állandó szaggatás, a multitasking...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest