- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is közben gyakran átkapcsolgattam, mert épp gran turismo4-ben b-spec módban nyomtam valami több órás versenyt
vicc volt a meccs... az szomorít el engem legjobban, hogy még kikapni sem tudunk becsülettel... a védelmünk egy kalap sz@r, a gólok főleg ennek a számlájára írhatók... király meg szvsz. soha nem volt kiemelkedő kapus és rég mást kellett volna keresni a helyére... (pl a fiatalok közül gulácsit... habár neki meg elvennék gyorsan a kedvét a védéstől, ha az ilyen védőmunka miatt sorban kitömnék a kapuját)
a támadószekciónk meg 1 emberre épül: dzsudzsákra... neki szerintem egyedül szebb megmozdulásai voltak, mint a maradék 10 játékosunknak összesen
1 fecske meg nem csinál nyarat... főleg a hollandok ellen... akár messi is játszhatott volna a helyén, ha a csapat többi tagja kb. csak alibizik a pályán... én ilyen megye3 szintű összeszedetlenséget láttam az egész "csapatjátékunkban"... így esélytelenek vagyunk: lehet számolgatni, hogy a hollandok kivételével majd mindenkit elkenünk, de attól félek, hogy ez bukni fog... és nem csak a svédeken... félő, hogy ilyen játékkal egy san marino is kellemetlenségeket okozhat... gondolom sokan emlékezünk még a málta elleni megszégyenülésre... párszázezres ország, 316km2-en... és képesek összeszedni 11embert, akik elverik a "nagy válogatottunkat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kikaptunk a hollandoktól, ahogy vártam. Tudtam, hogy ez már túl nagy falat lesz. Az őszi szereplés szép volt,...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest