Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz föccer #7 üzenetére

én is közben gyakran átkapcsolgattam, mert épp gran turismo4-ben b-spec módban nyomtam valami több órás versenyt :( vicc volt a meccs... az szomorít el engem legjobban, hogy még kikapni sem tudunk becsülettel... a védelmünk egy kalap sz@r, a gólok főleg ennek a számlájára írhatók... király meg szvsz. soha nem volt kiemelkedő kapus és rég mást kellett volna keresni a helyére... (pl a fiatalok közül gulácsit... habár neki meg elvennék gyorsan a kedvét a védéstől, ha az ilyen védőmunka miatt sorban kitömnék a kapuját)

a támadószekciónk meg 1 emberre épül: dzsudzsákra... neki szerintem egyedül szebb megmozdulásai voltak, mint a maradék 10 játékosunknak összesen :( 1 fecske meg nem csinál nyarat... főleg a hollandok ellen... akár messi is játszhatott volna a helyén, ha a csapat többi tagja kb. csak alibizik a pályán... én ilyen megye3 szintű összeszedetlenséget láttam az egész "csapatjátékunkban"... így esélytelenek vagyunk: lehet számolgatni, hogy a hollandok kivételével majd mindenkit elkenünk, de attól félek, hogy ez bukni fog... és nem csak a svédeken... félő, hogy ilyen játékkal egy san marino is kellemetlenségeket okozhat... gondolom sokan emlékezünk még a málta elleni megszégyenülésre... párszázezres ország, 316km2-en... és képesek összeszedni 11embert, akik elverik a "nagy válogatottunkat" :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés