- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Ebben a bejegyzésben én nem arra akartam buzdítani másokat, hogy használjanak dual-boot rendszert, hanem csak egy érdekes hiba megoldását akartam bemutatni. És olyan leírásra nem találtam, amely pontosan ezzel a problémával külön foglalkozna itt a Logouton. Persze ettől még lehet, sőt, sztem fórumokon biztos volt már kérdés is.
(#8) dorsy:
-
dorsy
csendes tag
Van emberbaratabb verzio is egy ideje:
https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair -
ViZion
félisten
Volt azért már pár ilyesmi írás... [link]
Mindegy, egyel több nem árt! -
icemad
nagyúr
Azt csak halkan teszem hozzá, hogy ha Windows van a gépen, és mellé telepitesz Linuxot, akkor is a Windows indul alapból. Legalábbis win 10-nél uefi biosnál biztosan.
-
Polllen
félisten
Hasznos!
-
Syl
nagyúr
Esetleg a végét ki lehetne bővíteni. Ne csak annyi, hogy sudo nano -w /etc/default/grub, hanem hogy mit és hová. Például a sorrend módosítása, várakozási idő beállítása stb. Vagyis egy rövid leírást hozzá.
-
takacsbotond
őstag
Köszi a hasznos írást, lehet én is megpróbálkozok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest