- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mindent a StreamSharkról!
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Gondoltam és gondolok arra én is.
Őszintén szólva lusta vagyok az ~új Asus lapomat eladni, előtte/közben/azután helyette valamelyik duál kártyás megoldást megvenni. Ennek oka meg az, amiben kb. egyetértünk: nincs itt olyan nagy durr és főleg nem alkalmi áron, ami miatt hű, de kellene futni az új hardverért.
Lustaság másik oka: csere miatti költség/ráfizetés összege + még egy 460/58xx ára annyi, mint megvenni a drágább "egybekártyát" (igaz, a teljesítmény jobb). Viszont, ha várok, akkor az "egybe" biztosan olcsóbb lesz, van honnan és hová esnie az árnak (főképp a karácsonyi kereslet lefutása után), míg a 460 környéke mélyrepülni nemigen fog.Én annyira gyengének ítélem meg a felhozatalt (az árához és a kettővel előbbi, tehát a G80/92 generációjához képest is), hogy hiába volna rá elkülöníthető forrásom, a józan ész simán lebeszél.
A táblázatom szerint nincs a kínálatban 65+áfánál nagyobb reálértékű kártya (5970).PÜ, ha lehet, mert nem vagyok ph-függő (kapok e-mail értesítőt). Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával