- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RnJ
tag
Köszi srácok, hnap kipróbálom én is,mert rendszer frissítés után ugyanez a jelenség áll fenn. ES készülék.
-
geldan
csendes tag
Sziku! Úgy néz ki, hogy nekem jó. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, még pedig így:
A tv legyen kikapcsolva. A távurányítón megnyomod sorban:
info-menü-mute-bekapcsoló gombot.
Ekkor a tv bekapcsol,megjelenik egy kék hátteres menüsor. Az elsőben (options) van egy olyan lehetőség, hogy factory reset. Arra rányomsz, kikapcsol a tv. Majd bekapcsolod és teljesen be kell állítani mindent (idő, dátum, wifi, stb...)
Én azóta kétszer kapcsoltam ki, és egyenlőre működik.
Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, ha tudok segítek. -
sziku69
őstag
Nem értem. Szerintem valamit rosszul csinálok. Vagy nem látom át a helyzetet. Van összefüggés a wifi jelszó tárolása, és a samsungapps fiók között? Tegnap fenn voltam a samsungapps oldalán. Meg kellett újítanom a jelszót, mert állítólag lejárt. Megtettem. Viszont nem hiszem hogy ennek köze lenne a wifi jelszónak.
Szóval még mindig ott tartok, hogy tv visszakapcsolása után újra be kell írni a jelszót. Valamiért nem tartja meg.
-
geldan
csendes tag
Szia sziku69!
Most beszéltem a Samsung ügyfélszolgálatával és ezt mondták:
˝A ES típusú készülékeken Smart Hub karbantartás volt az elmúlt néhány napban, ezért tapasztalható a jelenség. Viszont a karbantartás a tegnapi nap folyamán befejeződött. Elméletileg működnie kell, lesz lehetőség a jelszó mentésére."
Én sajnos most nem vagyok otthon, nem tudom ellenőrizni, de remélem helyre állt a gond.
Szép napot! -
sziku69
őstag
Senki sincs aki tudna tanácsot adni?
-
sziku69
őstag
Semmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom találkoztatok e már olyan problémával, hogy a tv, firmware frissítése után mindig be kell írni a wifi...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest