Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Viszont nem mondtam hülyeséget, igaz? Megoldható lenne az általam felvázolt dolog, ha mindenki leülne a kerekasztalhoz, és egy cigi+kávé közben megbeszélnék, nem?
Ez nem tudom mire jó, amit csinálnak. Nem a vásárlóknak kedveznek. Sokkal jobban pörögne szerintem az egész piac, ha nem baromkodna se az AMD, se az NV, se az Intel, se a MS...
(#111) SylverR: A 90-es évekre vonatkozóan részben igazad van. Viszont ennek meg van az oka, amit elejétől a végéig sok lenne felvázolni. Egyszerűen új technika. Korszerűbb, egyszerűbb, tized annyiba kerül, elfér bárhol stb stb stb....... És azért annyira drasztikus különbség nincs. Egyszer majd ez is kiforr, hiszen ami a 90-es években csúcsvolt, azt 100 évvel korábban kezdték el. Most ott járunk, hogy új, és ~15 éve alkalmazzuk. Nyilván nem elvárható, hogy egyik napról a másikra minden tökéletes legyen.
-
BlackSoft
addikt
Tehát ezek alapján, ha mindenki egyetértene, és lenne kommunikáció érdemben (mert néha kicsit hidegháborúsnak tűnik a helyzet még a baráti cégek közt is), akkor csinálhatna a MS ehhez megfelelő W9-et, gyártók gyárthatnának megfelelő hardvert, a játékfejlesztők ennek megfelelően fejleszthetnének szoftvert. Minden rendben lenne, panaszra bőven nincs ok, hiszen fejlődni kell, folyamatosan fejlődik a hardver, és a szoftver.
-
Writz
tag
Köszönöm, így már tiszta a kép. Azt még megkérdezném, hogy a Need For Speed Pro Streetben látható füstöt azt valami PhysX félével oldották meg?
-
BlackSoft
addikt
Alapvető dolognak tartom, hogy vesz az ember egy normális hangkártyát, és nem azt használja, ami a lapon van, mert az kuka. Szóval nem tudom, hogy jön ide a hang.
"Lásd például a GrassFX, ami a TressFX füves verziója. Ez NVIDIA hardveren nem fut, mert nincs OpenCL 1.2-es driver hozzájuk..."
Ha baj lesz, futni fog, majd az NV megoldja, hiszen az 1.1 is futott. Amúgy ehhez miért kell GPU? Ott a proci, számolja ki... Nehogy már egy 5960X-nek gondot jelentsen egy nyamvadt egyenlet kiszámítása, arra van, hogy számoljon, oldják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest