Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Lehet, hogy én is láttam már a szerver definícióját. Viszont ebben a cikkben, ebben a szövegkörnyezetben az olvasók arra gondolnak, hogy szerver architektúráról lesz szó, nem egy asztali pc-ről, amin fut egy játék szerverprogramja.
Amikor a ph! fless szervert tesztel, azok szerver architektúrák, szerver alkalmazásokkal, ennek megfelelő tesztkörnyezettel.
-
bambano
titán
Ez a cikk inkább a helyesírási hibákról és a tévedésekről szól, nem a fanatizmusról.
Egy via apollo pro 266-os chipsetre épülő alaplapot szerver alaplapnak nevezni nem túlzás, tévedés.
Ezenkívül túlmozgásos a szóközöd és a vessző billentyűd.
Az igazi szerverekben ilyen ati rage 8M ram meg hasonló, játék szempontjából erősen hulladék videokártyák vannak. Ja, meg s3 trio64 meg virge.
Mielőtt bárki elkezdene okoskodni, ugyanilyen alaplapom van, pont 6 éves, van is róla tesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint a régebbi szerverek vs. mai szerverek, egyelőre csak egy-két tesztben. Meg jön a héten raklapnyi sokmagos szerver nekem, majd letesztelem itt írásban.