Hirdetés

2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cyberpunk


Cyberpunk
félisten

Nem egészen értem milyen személyiséget vett fel. Életben is így viszonyul másokhoz, vagy csak az interneten éli ki?

Sajnos vannak befolyásolható személyek, negatív irányban is. Valószínűleg így akar megfelelni a barátjának, hogy felveszi az ő stílusát, vagy csak ő hozza ki belőle. :U

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#2) greenity


greenity
aktív tag

Ismerem az érzést, amikor hosszú barátság megy tönkre, nálam ez 5 év, s mindezt úgy, hoyg nálunk én vagyok beállítva rossznak, holott igyekeztem mindent megtenni, hogy ne.
Ő is kicsit kifordult magából, de lehet, én változtam, nem tudom.

Ha személyesen keresne meg, hogy beszéljetek, akkor azért hallgasd meg szerintem.

"Egy mosolynál jobb a több"

(#3) #56230144


#56230144
törölt tag

Ha majd szakítanak, akkor hozzád fog menni sírni, csak várd ki.. :) Nálam is így volt amikor egyik "barátom" ( van egy bejegyzésem róla) barátnőjével szakított, én elhajtottam a p*csába, de te tehetsz másképp, persze ha csak akarsz.

(#5) rover45 válasza #56230144 (#3) üzenetére


rover45
senior tag

+1

(#6) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

Cyberpunk: Ez a stílus jellemzi mind élőben, mind az interneten sajnos. Szó mi szó, kegyetlenül irányítható személy. Kis kivétellel régebben bármire rávehettem volna, csak fontosnak kellett legyek számára. Jó kérdés, hogy melyik miatt ilyen. Bár a 3 év alatt úgy ismertem meg, hogy "nála jobb embert nehezen találok".

greenity: Az is egy kellemes eset lehetett (lehet rosszul emlékszem, de talán még itt olvashattuk is). Igazából ha változtál is, az nem hiba. Mindenki változik idővel, a kérdés csak az, melyik irányba. Az a bizonyos illető a Te esetedben szerintem pont a "rossz" felé változást élte meg, legalábbis a leírásodból úgy tűnik.

Ha személyesen akar majd velem beszélni erről, természetesen meghallgatom. Csak azt hiszem a válaszom már biztos, azaz Ő az egyik irányba, én a másikba, harag nélkül. Azok után, amik történtek, szerintem ez már nem lenne túl életerős barátság.

Danielssss: Azt hiszem lesz olvasnivalóm, bejegyzés formájában. :) Ha úgy is döntene, hogy hozzám akar jönni kisírni magát, én már nem leszek ott neki. Pont e hét csütörtökön jött be úgy, hogy nagyon ki volt bukva valamin. Nem kérdeztem semmit, oda se néztem, mert már nem érzem azt, hogy törődnöm kéne vele ezek után. Lehet mondjuk ez szívtelenség volt tőlem, de így legalább rájön, hogy nem kicsit szúrta el. És hát hibáiból tanul az ember.

Nyugodj békében Integra!

(#7) greenity válasza Szatyor95 (#6) üzenetére


greenity
aktív tag

Igen, írtam róla. Úgy tűnik ez az év a barátságok végéről is szól.
Tudod már nem bánt, mert nem az életem része. Persze mikor végiggondolom, amikor szükségem lenne valakire, akkor ő már nincs a képben, azért fáj. Az elmúlt időszakom elég nehéz volt, a héten volt az utolsó csepp a pohárban és tőlem szokatlan módon 3 napig bőgtem (vicces kisírt szemekkel olyanoknak órát tartani akik ismernek :P ) és azt hiszem most engedtem el az egész barátságosdit is vele. Idő kell megemészteni az ilyesmit.

Ha odamegy hozzád személyesen meglátod mit lépsz. Megértem, ha úgy gondolod, hogy elküldöd és nem akarsz tőle már semmit, de lehet, hogy abban a helyzetben nem így döntesz. Várd ki a végét.

Kitartás!

"Egy mosolynál jobb a több"

(#8) Szatyor95 válasza greenity (#7) üzenetére


Szatyor95
aktív tag

Valahogy most tényleg sok barátság ment tropára így belegondolva. Ha végiggondolom, csak ebben februárban 3 barátság ment tönkre ismerősi körömben. Ha már nem bánt, az csak jó, a fájdalom meg egy idő után szintén enyhül, vagy esetleg eltűnik, mint ahogy te is írtad. Az a 3 napos rész eléggé durva ha azt nézem, hogy " Az élet egy furcsa dolog, töltsük meg hát sok sok mosollyal :) ". De nézd a jó oldalát, legalább már túl vagy rajta.

Ebben ugyan lehet valami, hogy ott és akkor másként fogom látni a dolgot, főleg, hogy rám ez jellemző. Viszont fejben már "lejátszottam" párszor ezt a helyzetet, de sosem jött ki úgy a lépés, hogy tényleges barátság lehessen belőle újra. Persze ettől függetlenül semmi sem lehetetlen, de a barátság esetén elég sokáig lesznek gondok azt hiszem.

A kitartás rád is vonatkozik! :)

Nyugodj békében Integra!

(#9) greenity válasza Szatyor95 (#8) üzenetére


greenity
aktív tag

"Az a 3 napos rész eléggé durva ha azt nézem, hogy " Az élet egy furcsa dolog, töltsük meg hát sok sok mosollyal :) "."

Igen, alapvetően mosolygós vagyok, így a környezetem nagyon furcsállta a dolgot, de már túl vagyok rajta :)

Köszi

"Egy mosolynál jobb a több"

(#10) Cyberpunk válasza Szatyor95 (#6) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szerintem hallgasd meg, mond te is el neki a problémát vele kapcsolatban, azt utána sarkon lehet fordulni. Akármilyen ember lett is, ennyi mindenkinek jár.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#11) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

(#9) greenity: :)

(#10) Cyberpunk: Ezt a lehetőséget mindenképp megkapja, csak a nem személyes módszereket tagadom meg. Ha megpróbálja, mindenképp végighallgatom, és elmondom neki, hogy mi is a helyzet, hisz mint írtad, ennyi mindenkinek jár. Amiben egyre nagyobb biztosságot látok, az az, hogy ennek már mindenképp vége. Mert ha ezeket a dolgokat nem is nézem, akkor is lesznek olyan incidensek, mikor az ő jóvoltából harcolhattam azért, hogy ne veszítsek el mást. Még ezeken is túl lehetne lépni, de az már valószínűleg itt nem működne.

Nyugodj békében Integra!

(#12) Jeollam


Jeollam
aktív tag

hát igen, a barátság... eléggé komoly téma, pláne, ha olyan emberről/emberekről van szó, akiket nagyon szeret..Nekem is voltak.. Csak átvertek. Persze én vagyok rossznak kikiáltva, miért is ne. Az fáj a legjobban, annyi gerinc nincs bennük, hogy személyesen megbeszéljük.. De hát ez van.

A cikk pedig nagyon elgondolkodtató, köszi szépen

0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.

(#13) dfdfdf


dfdfdf
őstag

Köszi a cikket sajnos nekem is volt egy ilyen barátom akivel sülve föve együtt voltunk. Ő ha alkoholt ivott fordult ki magából teljesen szinte kikapcsoltak nála de sajnos egy közös haverunk is ilyen volt :( .
voltunk a klubban fiataloknak fenntartott romos házacska 2 szobával ahol jókat dumáltunk kártyáztunk és rengeteg piát legurítottunk. A szomszédban vagy 1 hete született meg a pici gyerek de buli volt de sajnos nem bírtak magukkal és úgy ordibáltak ahogy szerintem nem is tudhattak jobban és rájuk szóltam majdnem tettlegességig fajult a dolog. Azóta teljesen elfelejtettük egymást. Én nem fogok bocsánatot kérni de már szerintem alkalmam se lesz. De azért nagyon hiányzik életem egyik legjobb barátja marad hiába már megszűnt minden kapcsolat. Sajnos ilyen az élet barátságok kialakulnak és eltűnnek de egy újabb már nehezebben alakul ki én így vettem észre.

(#14) kovacsroli


kovacsroli
senior tag

Ahogy a fiúk fejét el tudják csavarni a lányok, úgy van ez fordítva is. Ennek ez a rendje. Ha majd nem lesz párja, ismét közeledni fog hozzád, amint újra lesz, megint eltávolodik.
Ha neked lesz barátnőd, te sem fogod keresni ennyire a társaságát :)

Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.

(#15) sztanozs


sztanozs
veterán

[TROLL]
Te vagy csúnya, vagy ő, hogy a legjobb személynek tartottad a világon, mégis csak barátok voltatok?
[/TROLL]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.