Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Hát én pedig tisztán emlékszem, hogy az FT2 simán ment nekem mono VGA monitoron, egy csomó zenét írtam rajta. Még rendes hangkártyám sem volt, csak egy dupla LPT-portos házi DAC (Covox klón), úgy szereztem hozzá külön LTP bővítő kártyát a meglévő Super Multi I/O mellé, hogy legyen sztereó hangom
-
BITBOYS
addikt
Volt egy színes VGA monitorom, azt beáldoztam és elcseréltem egy SB16-ra és egy mono VGA monitorra. Na ott kaptam infarktust, amikor kiderült, hogy a FT2 nem megy mono megjelenítőn, kell neki a színes VGA!
kezdeti copások
Én a c&c miatt vettem meg életem első szuperszámítógépét, amd 80-as procival, 1 vagy 2 mb ram társaságában monokróm 640x480 monitorral. Miután kezdet kiégni a szemem nagy nehezen szereztem egy 14 colos színes monitort, de annak olyan utánhúzása volt, hogy másodpercekig tartott mire frissítette a képet. Aztán jött egy kibuherált axion csodamonitor, abban az időben ment is rá a nyálcsorgatás

Azért a gravis ultrasound is kiváló hangkártya volt, sokszor ment a vita kié a jobb
Köszi az írást, jól esett kicsit visszautazni az időben
mod: (#4) Yutani amigának az tett be igazán, hogy leégett a gyára

-
Vladi
nagyúr
Miii? Intel proc? Dobod el!

Jóvan, megvolt a csere, jóvan, megnyugodtam.

-
Yutani
nagyúr
válasz
RexMaximus
üzenetére
Köszönöm urak, és örülök, ha tetszett!
Már nem emlékszem, miért váltottam Amigáról PC-re, de valószínűleg a középiskolában jött a benyomás, hogy váltani kell. Persze, visszalépés volt mind grafikailag, mind hangzásban (Amiga sztereó sample alapú hangzása vs. PC csipogó és később OP3 szinti), de aztán jött a VGA megjelenítés és az első SB kártyám (lehet, hogy az SB16 előtt volt valamim, de nem emlékszem), akkor már jött az a szint, sőt! Amigán kötött volt a 4 hangcsatorna, míg a Fasttracker 2-ben 32 hangsáv állt rendelkezésre. Aztán a 3D játékok megjelenése után meg végképp sehol nem volt az Amiga...
Egyébként amikor írtam ezt a bejegyzést, akkor jutott eszembe, hogy megkeresem a régi ügyködéseimet a PH-n. Ezt egyébként a Google-lel sikerült is kivitelezni, illetve ha konkrétan emlékszek egy hardverrel, akkor annak a topikjában is visszakereshetem a hozzászólásaimat.
-
RexMaximus
senior tag
Jo volt olvasni, Amigarol 286-ra valtani? Nem volt visszalepes? Ramdiskkel en is jatszottam
FT2-ovel en is kuzdottem, de olyan bonyolult volt nekem. Egy baratom volt mestere, albumokat is ezzel csinalt.Ez a jo a PH-ban, 10en eves ugykodeseinket is visszakovethetjuk

-
istvankeresz
aktív tag
Phenom II X4 955 BE rulez!!
Én is egy ilyennel nyomom. Megmarad még egy darabig...nem vagyok hardcore gamer.., de azért megállja a helyét mai is. 
-
inspiroyhome
senior tag
Érdekes cikk, jó volt olvasni!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest