Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Hát én pedig tisztán emlékszem, hogy az FT2 simán ment nekem mono VGA monitoron, egy csomó zenét írtam rajta. Még rendes hangkártyám sem volt, csak egy dupla LPT-portos házi DAC (Covox klón), úgy szereztem hozzá külön LTP bővítő kártyát a meglévő Super Multi I/O mellé, hogy legyen sztereó hangom
-
BITBOYS
addikt
Volt egy színes VGA monitorom, azt beáldoztam és elcseréltem egy SB16-ra és egy mono VGA monitorra. Na ott kaptam infarktust, amikor kiderült, hogy a FT2 nem megy mono megjelenítőn, kell neki a színes VGA!
kezdeti copások
Én a c&c miatt vettem meg életem első szuperszámítógépét, amd 80-as procival, 1 vagy 2 mb ram társaságában monokróm 640x480 monitorral. Miután kezdet kiégni a szemem nagy nehezen szereztem egy 14 colos színes monitort, de annak olyan utánhúzása volt, hogy másodpercekig tartott mire frissítette a képet. Aztán jött egy kibuherált axion csodamonitor, abban az időben ment is rá a nyálcsorgatás

Azért a gravis ultrasound is kiváló hangkártya volt, sokszor ment a vita kié a jobb
Köszi az írást, jól esett kicsit visszautazni az időben
mod: (#4) Yutani amigának az tett be igazán, hogy leégett a gyára

-
Vladi
nagyúr
Miii? Intel proc? Dobod el!

Jóvan, megvolt a csere, jóvan, megnyugodtam.

-
Yutani
nagyúr
válasz
RexMaximus
üzenetére
Köszönöm urak, és örülök, ha tetszett!
Már nem emlékszem, miért váltottam Amigáról PC-re, de valószínűleg a középiskolában jött a benyomás, hogy váltani kell. Persze, visszalépés volt mind grafikailag, mind hangzásban (Amiga sztereó sample alapú hangzása vs. PC csipogó és később OP3 szinti), de aztán jött a VGA megjelenítés és az első SB kártyám (lehet, hogy az SB16 előtt volt valamim, de nem emlékszem), akkor már jött az a szint, sőt! Amigán kötött volt a 4 hangcsatorna, míg a Fasttracker 2-ben 32 hangsáv állt rendelkezésre. Aztán a 3D játékok megjelenése után meg végképp sehol nem volt az Amiga...
Egyébként amikor írtam ezt a bejegyzést, akkor jutott eszembe, hogy megkeresem a régi ügyködéseimet a PH-n. Ezt egyébként a Google-lel sikerült is kivitelezni, illetve ha konkrétan emlékszek egy hardverrel, akkor annak a topikjában is visszakereshetem a hozzászólásaimat.
-
RexMaximus
senior tag
Jo volt olvasni, Amigarol 286-ra valtani? Nem volt visszalepes? Ramdiskkel en is jatszottam
FT2-ovel en is kuzdottem, de olyan bonyolult volt nekem. Egy baratom volt mestere, albumokat is ezzel csinalt.Ez a jo a PH-ban, 10en eves ugykodeseinket is visszakovethetjuk

-
istvankeresz
aktív tag
Phenom II X4 955 BE rulez!!
Én is egy ilyennel nyomom. Megmarad még egy darabig...nem vagyok hardcore gamer.., de azért megállja a helyét mai is. 
-
inspiroyhome
senior tag
Érdekes cikk, jó volt olvasni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Kutya topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest