Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szablya

aktív tag

válasz Pala #38 üzenetére

A hozzászólás provokatív volt, hát így válaszoltam. Kevés dolog van, amit szégyellek magamon, és ezt a: Narutonak köszönhetem :DDD :DDD :DDD :DDD

viccet félretéve tényleg elszaladt velem a ló, messze nem vagyok kiváló, és még itt a PH!-n, a saját korosztályomban is vannak jobb emberek, szóval tényleg nincs miért tépjem a szám, bocsánat :R csak jelezni akartam, hogy a legtöbb '***<3<3pasi***'-nál többre tartom magam, és a mércét is hozzájuk igazítottam :B

mentem srácok, jóéjt! vége a 129. epizódnak :D

• Badman 4ever

őstag

válasz Pala #38 üzenetére

beletörődni a depresszív állapotba
    Bemutatnál a depresszió nevű dolognak? Mert sajna nem ismerem. :DDD
    A nőkkel nálam más gondok vannak, felém inkább az a gond, hogy későn veszem észre a nyomuló csajokat vagy valamiért nem hozzám valók és épp ezért fullad kudarcba a dolog, pedig 4 év alatt 4 csaj zúgott belém, pedig egy keresztbe gazszálat nem tettem a dologért, ráadásul rendes csajok voltak mind, de mégse jött össze a dolog az én hibámból. :U
    Crystalheart: Enyje, nem szeressük a sulit? ;] Én csak azért mentem be, mert jó kisfiú vagyok és mert utálok pótolni. :DDD
    Wictor: A csajok egy része is így van velem, hogy barátkozik, de némelyik inkább kerül, ehhez képest mégis akadt pár, akinek jelentek(ttem) valamit. Biztos a közeledbe is vannak ilyenek. :K

Új hozzászólás Aktív témák